Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #41005 DISPONIBILIZATI, HAIDETI LA "GREVA" PE FACEBOOK!

2015-07-04 17:56

Ar fi bine ca, asa cum colegii nostri au facut greve in fata combinatului, in fata prefecturii sau in fata guvernului, sa incepem sa organizam "GREVE PE FACEBOOK".

Si am putea sa luam zilnic sau saptamanal cate o "personalitate" (Ponta, Piperea, Tudosie, Plumb, etc.) considerata ca fiind toxica pentru noi si combinat (desi respectivul ar putea sa rezolve problemele noastre si ale combinatului) "la intrebari" postand (pe pagina de facebook a acestuia intrebarile si opinile noastre pana primim un raspuns.

De exemplu, daca hotaram ca saptamana viitoare sa intram pe pagina de facebook a lui Piperea ( https://ro-ro.facebook.com/gheorghe.piperea ) , nu trebuie sa intru doar eu ci trebuie sa intre cat mai multi dintre noi si dintre prietenii nostri de pe facebook sa-i adresam intrebari sa-i spunem parerea noastra.

Si va spun de la inceput - sa intrati pe facebookul lui Piperea este foarte greu.
Haideti sa vedem cine reuseste?


Ce zici colegule Crea_nta Sala_riala tu te bagi? Daca te bagi sa ne postezi ce ti-a raspuns Piperea!
Si pentru ca tot a venit vorba, le-ai scris ceva "ministreselor muncii" si DNA-ului asa cum ai fost rugat intr-un mesaj anterior?
Colegul are dreptate. Posteaza-le tot ceea ce ne-ai postat si noua aici (legi, CCH, HG, OUG, etc.) si sigur vom avea castig de cauza!
Sau nu te bagi ... poate iti este frica sau poate ai alte interese?