Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

BREAKING NEWS ALERT , ALERT, ALERT, ROMANIA :

/ #39605 Re: Tăriceanu a încu_rcat noul pod de la Agigea cu cel vechi: Vin de la Bucu_reşti şi ştiu mai mult

2015-06-08 10:26

#39505: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? CREANTELE SALARIALE. - Tăriceanu a încu_rcat noul pod de la Agigea cu cel vechi: Vin de la Bucu_reşti şi ştiu mai mult ca v 

 Tăriceanu a încu_rcat noul pod de la Agigea cu cel vechi: Vin de la Bucu_reşti şi ştiu mai mult ca voi 

 Călin Popescu Tăriceanu, care a mers joi pe noul pod de la Agigea, ce traversează Canalul Dunăre-Marea Neagră, a crezut că se află de fapt pe vechiul pod, de pe DN39, şi s-a contrazis cu jurnaliştii care i-au explicat că a încu_rcat podurile, spunându-le: "Vin de la Bucu_reşti şi ştiu mai mult ca voi"

Tariceanu, despre dosarul lui Victor Ponta: Lucrurile acestea pot duce pe foarte multi la concluzia ca este o incercare de lovitura de stat

Luni, 8 iunie 2015, 13:04 Actualitate | Politic

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni ca problemele pe care le are Victor Ponta cu Justitia pot duce pe foarte multi oameni "la concluzia ca este o incercare de lovitura de stat".

"Lucrurile acestea pana in final, privite cu detasare din exterior, pot duce pe foarte multi al concluzia ca este o incercare de lovitura de stat. Pentru ca lovitura de stat ce inseamna? Inlaturarea unui regim democratic ales prin institutiile de forta ale statului", a spus acesta, intr-o declaratie in care a pus sub semnul intrebarii nivelul de experienta si responsabilitate al unui procu_ror de "27 de ani".

In opinia sa, in acest moment, daca Victor Ponta isi da demisia, putem asista "la declansarea unor crize politice succesive".

Tariceanu le-a cerut ziaristilor sa isi imagineze urmatorul scenariu: primul ministru este urmarit penal si isi da demisia, iar in fruntea guvernului este numit liderul opozitiei, respectiv Alina Gorghiu, care nu este "chiar o persoana care sa aiba un dosar perfect, fara niciun fel de pata".

Astfel, aceasta "ar putea sa fie acuzata in acelasi dosar, avand in vedere ca societatea de avocati din care facea partea apara partea adversa" si "am asista iar la o declansare de urmarire penala si o noua criza de guvern", a continuat Calin Popescu Tariceanu.

In acest scenariu, el s-a intrebat daca este "normal" ca intr-o tara democrata, cu un regim parlamentar, un procu_ror de 27 de ani "sa rastoarne doua guverne in decu_rs de o luna de zile". Tariceanu s-a intrebat, de asemenea, cata "experienta si cate responsabilitate" are un procu_ror la aceasta varsta.

"Cred ca toti cei care lucreaza in justitie sunt cu totii constienti ca puterea pe care o au implica o responsabilitate uriasa", a comentat el.

http://www.hotnews.ro/stiri