MAGISTRATII TREBUIE SA RASPUNDA PENTRU ERORILE JUDICIARE

Filip

/ #728 Sunt "beneficiarul" unor hotarari nedrepte, date pentru ca judecatorii nu raspund in fata nimanui!

2015-06-02 15:24

     In ultimii doi ani si jumatate am trecut prin 34 (treizeci si patru) de procese civile, cu fosta sotie, sora de judecator! Si multe dosare la parchete, pentru sesizari facute si retrase ulterior, sau nu! Desi, in mod normal, parchetele si instantele ar fi trebuit sa ii aplice amenzi fostei sotii pentru ca abuza de dreptul de a face demers in instanta, asta era imposibil de intamplat pentru ca presedintele judecatoriei la care ne tot judecam este nasul de cununie si coleg de facultate al surorii fostei sotii! Insa nici Inspectia Judiciara, nici cererea de stramutare nu au cum sa gaseasca, in asemenea situatii, izbanda!

De aceea semnez cu increderea ca acestui demers ii vor urma si altele, cum ar fi: 

Modificarea prevederilor din codul de procedura civila privind ascultarea minorului si acelea privind executarea silita cand minorul refuza sa paraseasca pe parinte!

Modificarea Legii 217/2003 privind violenta in familie, care e folosita ca vendetta de partea ce are prietenii la judecatorie! In sensul ca legea prevede aplicarea unui ordin de protectie si doar in cazul unor SUSPICIUNI, si nu constatari reale din fapte! De asemenea aceasta lege permite apelul dupa 3 zile de la pronuntare, timp insuficient pentru a pregati o aparare intr-un dosar, mai ales in cazul in care nu ai avocat, iar avocatul din oficiu NICI MACAR NU CUNOASTE LEGEA!!!