Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

/ #38760 Re: Re: Informatii financiare Oltchim

2015-05-28 17:54

#38759: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Informatii financiare Oltchim 

 JAF,JAF,JAF,JAF,JAF,JAF,...JAF,JAF,JAF LA OLTCHIM 2012-2015:UNDE SUNT BANII???

Maricel Popa, secretar de stat, Ministerul Economiei, Comerţului şi Turismului 

Economia a accelerat cu 4% în primul trimestru, cel mai rapid ritm din ultimii ani, peste previziuni. Prin urmare am îmbunătăţit prognoza pe tot anul de la 2-3% la 4% . Printre lucrurile care s-au făcut şi se văd în economie sunt creşterea salariilor bugetarilor, indexarea pensiilor, plata salariilor restante, creşterea alocaţiei sociale, reducerea TVA la 9% din iunie. În premieră după 1990, industria a contribuit la creşterea PIB, de 24%.  Agricultura are de asemenea o creştere anuală, IT creşte.  Avem în premieră o creştere sănătoasă, nu din fluxuri de capital, din credite. E un proces însoţit de reducerea deficitelor, inflaţie la minim record. Trebuie să avem grijă la mixul politicilor economice. La minister am început să luăm cadavrele şi să le înnobilăm. La Oltchim, de exemplu, am schimbat directori şi acum are un profit operaţional de 1 milion de euro lunar. Cum ajunsese la datorii de 800 de milioane de euro?
http://www.zf.ro/companii/romania ROSTOGOLIRE PRIN PRADUIRE SI JAF:

Mihai Balan, du-te.... DNA TE ASTEAPTA!!! Se fac disponibilizari pentru ca ai organigrama plina de ciuruc_uri si hotii in CET ( sper sa plece nu cei  care chiar  muncesc si duc greul si te-ai folosit de ei si munca lor, ci hotii si derbedeii tai ),  la fel cum ai bagat  in Oltchim si care ingroasa organigrama combinatului si azi, nesimtirea si hotia fiindu-le lege. Hoti ati fost si hoti ramaneti si partiduletele voastre cu interesele meschine.

Se observa ce organigrama ai creat tu si acolitii tai la Oltchim cat si la CET. HOTIE IN VAZUL TUTUROR.

http://i.imgur.com/StTO0k3.jpg  = organigrama CET GOVORA http://cetgovora.ro//pictures/

http://cetgovora.ro/

 Plange si suspina Gheorghe Piperea dupa tine.  A SI DAT O LACRIMA LA TRIBUNAL https://www.youtube.com/watch?v=kuyEcvm1S90 STIIND CA VEI PLECA, EL STIA, ERA CAT PE CE SA LESINE IN FATA NOASTRA DISPONIBILIZATII 2013 OLTCHIM, CA SUNTEM RAI SI NU VA LASAM, REPROSANDU-VA CA NE  FURATI.., VOI AVETI DE FURAT SI NU VA LASAM NOI , adica tu, iar tu Mihai Balan sa stai linistit, cartile lui sunt pregatite pentru a va digera si  pe voi cei din CET Govora  cu echipa lui de vampirizati economic scolita la  piperea cu asociatii & co., asa cum a procedat peste tot pe unde a falimentat si distrus tot.

si la Oltchim 2012 organigrama...

Management:

Mihai Bălan - Director General prin subordonare directa,    Livia - Mihaela Coclet - Sef Divizie Achizitii, sotia lui Ion Coclet departament special cu sase birouri, tot  speciale

Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar, sotia, sotului Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu prin secretariat subordonat  Daniel Ilinca- Directia ecnomica

Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional

Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - director Direcţia Comercială

Ion Coclet - Director Resurse Umane

Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica si  cel care a dus la FALIMENT SC. MENCHIM SA. FINALIZAT CU SUCCES SUB STRICTA OBSERVATIE A LUI PIPEREA & CO, REPRIMINDU-L CU BRATELE DESCHISE PE POPESCU DIN NOU IN OLTCHIM SI CU RE: RE: RECHEMARI PE ACEST PENSIONAR ANGAJAT SALARIAT..., CA DE FAPT SI MULTE ALTE OBIECTIVE STRATEGICE PENTRU EI SI LUMEA LOR DE STRATEGI PE DEMOLARE.

Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice -Produse Oxo,

Marius Pîrvu – director Directie  Petrochimica Bradu - Pitesti

Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu

Andrei Nicu - Laurentiu - Sef Divizia Propenoxid, Polioli, Monomer, PVC

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!  

www.oltchim.ro/

 

Va mai amintiti? Noi nu uitam....