Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #38320

2015-05-21 20:23

 "TU ITI IMAGINEZI CAT DE FERTICIT SUNT, SUNT ATAT DE FERICIT, CUM SI-AU INOIT EI DRUMULUL SPRE PUSCARII, MERG PE DRUMUL LUZARILOR SI REESAPATI CU BOTUL PLIN DE JEG SI SCARMANA JEGUL, AU DRUM CU PRIORITATE CATRE PUSCARII CU SPOLIATORII LOR CU TOT!!!!"
Proasta p.uli mele si a intregii petitii , te dai fericit ca cineva si-a innoit drumul spre puscarii. Explica-ne si noua nu mai scrie ca retardatul sperand ca cineva te apreciaza. Tu nu esti un prost neapreciat de nimeni , nici macar de mata si de tactu, nici macar de nevasta (daca ai cu toate ca am indoieli), nici de copii (daca ai). Probabil biata maicata se intreaba si acum cam ce p.ula proasta a avut la c.urul ei de te-a facut petine, taica-tau se intreaba si el daca nu cumva a fost plecat cand te-a procreat pe tine , nevasta se roaga la Dumnezeu sa nu aiba si copii tai aceiasi boala ca tone, copii se certa cu mama lor pentru ca daca era mai atenta puteau avea si ei un tata adevarat.
Retardule, explica-ne concret pe ce te bazezi sa stim si noi si sa fim alaturi de tine la fericirea pe care o porti in sufletul tau.
PATRUTULE, MARE MIZERIE DE OM ESTI. INCHIDE DRACULU MIZERIA ASTA ODATA , TU NU VEZI CA FOTA A AJUNS COPIL MIC PE LANGA NEMERNICUL ASTA? NU VEZI CA NU POATE SA MAI POSTEZE NIMENI NIMIC PANA NU SE IA RETARDUL ASTA DE EL?
PATRUTE ESTI O CARPA