CEREM ca DAN DIACONESCU sa fie LIBER si cazul lui sa fie rejudecat in baza de probe

Musafir

/ #223

2015-05-01 19:45

Ma trag dintr-o Familie onorabila, care a fost decimata,marginalizata, deposedata de drepturi, mereu jefuita , jignita de sistemul Comunist, si inselata , jefuita si mintita de dupa 1989, fiind o familie de ne-colectivisti cu Mosteniri confiscate, bunic ucis de securitate, si familie ascunsa prin biserici...ajungind sa-mi caut salvarea prin strainatati, alte lovituri date de straini noua ca romani confruntari inutile ,taxe abuzive ,impozite inventate, si furturi din chirii fara explicatii , pe partea cealalta romania complet furata,tatonata, jefuita si horopsita...in 6 ani de munca in Belgia ,abia am reusit sa ma duc o data acasa ,sa-mi vad familia,iar cu banii cistigati in Occident,Belgia sa-mi cumpar doua usi... la Casa,iar astia din Romania fac miliarde de lei in citeva zile...Populatia doarme, si dupa ce le-au distrus industrie ,economie ,Agricultura, iar acum m-ai recent le fura si Padurile ...urmeaza a-le marii taxele si impozitele pina ce nu or m-ai avea cu ce plati...urmind exemplul Guatemale-i ,vin cu Buldozerele, si pa ' Propietate , afara din casa...am obosit sa m-ai cred ca in Romania este ,s-au a fost democratie----Democratie anti-romaneasca, distructiva ,impotriva statului Roman si impotriva Cetatenilor ei... de-si Tatal meu a fost unul din ce-i care au asteptat mereu Americanii...Americanii sunt aici ...ne jefuiesc pe cit pot, ne santajeaza , si fura prin companiile lor , si colaborarile ascunse cu alte State...cine este Onest , si cine-i dezonest??!...care Democratie??...de aceea cred ca Domnul diaconescu' este o victima, este nevinovat fiind primul Om din aceasta tara ce a desconspirat , hotiile ,jaful ,minciuna ,santajul , sistemului meschin Romanesc ,mafiot, propagat 25 de ani, de tradatorii Natiunii... numiti ca fostii Comunisti travestiti ,P.D.S.R.cu aripa lui dura avind principiul descurajarii si amenintarilor ,anilor colectivizarii...i-mi pare rau ca Domnul Diaconescu' a dezamagit in ultima perioada , facind alianta cu dusmanii sai pe care la inceput ia criticat si blamat fata de Populatie, la ce ia folosit ??...O.Tv. tot nu functioneaza, iar dinsul tot a fost arestat...o miscare absurda.si ne' controlata.