Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE OLTCHIM.
Musafir

/ #36067 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor din data de 29/30.04.2015

2015-04-08 08:26

#36065: - Re: Re: Re: Re: Re: Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor din data de 29/30.04.2015 

 Cand ti-am spus ca stai cu nume si prenume in ochi si nu vrei sa le vezi si nici sa gandesti???? Maaaa omule, toti care sunt sunt publici sus,  au functii in partidele politice sau aliante  si sunt impusi politic!!!!!!! Ce e greu in a intelege????

Sau poate intrebam pe familia Spiru, Colectii, Mihai Balan si pe toti ceilalti....

 

 ROIBU NU A FOST SCHIMBAT DIN FUNCTIE SI NU FACEA PARTIE DIN NICIUN PARTID POLITIC, IAR AI LUAT TEAPA. ROIBU SI-A DAT DEMISIA PE O PROMISIUNE NEONORATA DE REMUS VULPESCU, ACEEA DE A DA CAPITAL DE LUCRU CATRE OLTCHIM  SI MINCIUNILE ACELOR VREMURI.... MAI SUNT CATE-VA INFORMATII CARE DACA LE AI SI-N OCHI NU LE OBSERVI.  OLTCHIM,  ESTE INSOLVENTA SI SE JUDECA PENTRU EVITAREA FALIMENTULUI AVAND JUDECATOR-SINDIC CARE CONDUCE EVENIMENTELE LA OLTCHIM, MULTE EVENIMENTE FIIND STIUTE SI IN DOSARE  DERULARE, UNU NOU, NOUT SI GARANTAT VA FI IN DOSAR OLTCHIM, ESTE CORNOIU CEL MAI RECENT SI PUBLICAT http://www.infopuls.ro/, CARE DUPA CUM VEZI ARE RASPUNSURI DE OFERIT SI  SMEU, BALAN DE LA CET, POATE PARVU, AVRAM, TALPASANU,  ....SINDICATELE , SI MULTI ALTII... LISTAAAA AIA LUUUUUUUUUUUUUUNGAAAAAAAAA, LOTUL OLTCHIM...........LUUUUUUUUUUUUNGAAAAAA...

ROIBU ESTE IN PROCES, ASA CA SE JUDECA IN TRIBUNAL CU STATUL ROMAN PRIN OLTCHIM.

Proiectul, care se află şi acum în dezbatere pe site-ul Ministerului Economiei, prevedea conversia automată în acţiuni a creanţelor deţinute de AVAS la companii cu capital majoritat de stat, acordând drept de preferinţă acţionarilor minoritari (adică aceştia să poată să cumpere primii acţiuni la un preţ preferenţial, pentru a-şi păstra nivelul iniţial al participaţiei în companie).

http://www.minind.ro/propuneri_legislative/

http://www.gandul.info/stiri/secretul

http://www.mediafax.ro/economic/

 

EX.: VREM SA AFLAM SI NOI PE CEI CARE S-AU PRONUNTAT IN PROTOCOALE CU SEMNATURI IN NUMELE ALTORA SI PE CREANTELE SALARIALE SI MULTE ALTELE.....

 

INTREBARE: Cine a semnat in numele disponibilizatiilor un PROTOCOL cu administratorii judiciari ai Oltchim, asa cum a declarat Gheorghe Piperea – administrator judiciar la Oltchim?
(declaratia a fost consemnata in HOTARAREA TRIBUNALULUI VALCEA nr. 210 / 2015 din 28 ianuarie 2015): 
"de altfel aceste discutii s-au purtat cu reprezentanti ai celor disponibilizati in iunie 2013, sens in care s-a incheiat un protocol" (daca vreti sa cititi declaratia lui Piperea, click pe linkul de mai jos http://i.imgur.com/DfvKJAU.png?1  )