Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

HUNTER - IIIIIIIIIIIIIIIIIII VANATORII VAMPIRIZATI ADUSI LA OLTCHIM.

/ #35201 Re: Din "inteligenta" administratorilor judiciari de la Oltchim. Recunoasteti personajul?

2015-03-10 12:32

#29369: - Din "inteligenta" administratorilor judiciari de la Oltchim. Recunoasteti personajul? 

  ASA ATI AJUNS VOI IN OLTCHIM SI  VA DESCRIETI !!!! CRIMINALILOR.

http://www.rominsolv.ro/

FLORIAN MATEITA

Cine-i desemnat să înfigă ţăruşul în inimă, să o facă!

 

Vampirul economic nu este o ficţiune. Este prezent sub forma unui cod fiscal şi acţionează în timpul programului de lucru. Ţi se prezintă sub forma unei persoane agreabile, îţi prezintă planurile, proiecţiile şi te face să visezi nemurirea dinastică, alături de el. [ ASA ATI AJUNS VOI IN OLTCHIM SI VA DESCRIETI !!!! ]

Semnezi contractul şi colţii lui se înfig în conturile tale de lichidităţi. Este bineştiut, înţepătura vampirului poate să îi contamineze pe cei atacaţi. Muşcătura lui provoacă o sete ancestrală şi, la rândul tău, este posibil să sfârşeşti prin a căuta victime cu lichiditate. După cum arată statisticile, nu sunt rare cazurile în care victimele devin, la rândul lor, vampiri.

În scurt timp de la contaminare, observi cum situaţiile financiare se deformează sub apăsarea unui bulgăre de datorii pe care vampirul, hipnotizându-te permanent cu o imagine strălucitoare a viitorului, te îndeamnă să-l rostogoleşti. În tot acest timp, va sta alături de tine şi îţi va sug* sângele. Munca ta, energia ta, banii tăi, vor fi devorate. Tu nu mai ai propriul tău sânge şi propria ta energie pe care să i le oferi, deci va trebui să le găseşti sau să mori lichidat. Din clipa în care alegi să nu mori, eşti şi tu un vampir.

Mediul economic ia măsuri împotriva vampirilor şi a vampirismului. Cu apă sfinţită şi usturoi judiciar, creaturile sunt împinse şi ferecate în cavoul deschis de legea insolvenţei pentru vampiri economici.

Apoi, cântece, descântece, ritualuri. Exorcizare şi proceduri de dat sângele înapoi. Cât sânge, cui, când, de ce, cum? Întrebări concrete, răspunsuri evazive. Să vedem cât sânge mai găsim, cât sânge mai producem, de unde, de la cine?…

Un sobor de practicieni, cu ţăruşul falimentului în mână, supravegheză permanent vampirul. A promis că nu mai sug* sânge, a promis că va trăi pe propriile lui picioare şi va produce plusvaloare. Dar este auzit clefăind tot timpul şi a fost prins mânjit de creanţe curente la gură. Constatăm că exorcizarea a fost un eşec, iar explicaţia ar putea fi că de fapt, la data deschiderii procedurii, vampirul nu mai avea propria lui viaţă, propria lui energie. Se pare că exorcizarea funcţionează doar pentru fiinţele atinse de vampirism, dar care încă trăiesc, au sânge cald şi luptă să trăiască. Statistic sunt foarte puţini: sub 1 la 10.000.

 

Aşadar, unde observăm vampiri economici, trebuie să facem ceea ce au făcut toţi vânătorii de vampiri de-a lungul timpului: să le înfigem ţăruşul în inimă. Să îi radiem de pe faţa pământului! Repede!

* e

P.S.: OMUL LUI PIPEREA SE CREDE CU PUSCA-N MANA SI IN JUNGLA DUPA UN FILM CREAT DE EI IN CARE INAMICUL ESTE UN OM MUNCITOR SI NECAJIT  VAMPIRIZAT PRIN MUSCATURA LOR VAMPIRIZATA IN OLTCHIM SI CARE NICI NU STIE CE I-SE INTAMPLA..., OFERINDU-I GLONTUL, SPANZURATOAREA, DISPERAREA, FIIND  HULIT, AMAGIT, TRANTIT LA PODEA, UMILIT, INJOSIT, HAITUIT, RIDICULIZAT, FURAT.....S.A.M.D., .... LASAT SA ALERGE PENTRU A FI LUAT IN CATAREA PUSTII DE ACESTI NETREPNICI. ESTE UN FILM RE: RE: REDIVUZAT DE MULTE ORI PE PRO TV SI IN CINEMATOGRAFE ACUM APLICAT LA CINEMATOGRAFIE PRODUCTIE OLTCHIM SCENARIU, NUMIT HUNTER ( VANATOR ), IAR ACUM ACEST  FILM OLTCHIM SA, MARCA PIPEREA  ASOCIATII & CO. ARE ACTIUNEA IN ROMANIA PRIN ACESTI AVOCATI SI TOTI AVOCATII COMPLICI LA FAPTE PRIN CASA DE FILM OLTCHIM PRODUCTIE.

   ASA ATI AJUNS VOI IN OLTCHIM SI  VA DESCRIETI !!!! CRIMINALILOR.

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.http://oltchim.ro/

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink