Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #33236 CONSTANTIN RĂDULESCU: La Oltchim, nu se va ajunge la faliment!

2015-02-05 08:30

CONSTANTIN RĂDULESCU:

La Oltchim, nu se va ajunge la faliment!

FEB 04, 2015  SCRIS DE  MAGDA POPESCU

Deputatul Constantin Rădulescu dă asigurări că a discutat cu factori de decizie guvernamentali despre situaţia de la Oltchim, iar aceasta nu va deveni explozivă. Preşedintele interimar al PSD consideră că în această perioadă, toţi factorii de decizie din jurul combinatului chimic trebuie să-şi unească forţele pentru ca planul de reorganizare al OLTCHIM să devină o realitate.

„În deschiderea sesiunii parlamentare, am discutat cu ministrul Mihai Tudose, iar acesta m-a asigurat că are Oltchim pe agenda zilnică, iar în această perioadă este foarte importantă întrucât planul de reorganizare trebuie să iasă bine, fără a se lua în calcul falimentul.

Tot în această săptămână, la ministerul Economiei se desfăşoară şi discuţii cu FMI.

Am convenit ca săptămâna viitoare, să avem o nouă întâlnire pentru a stabili data când ministrul se va întâlni cu reprezentanţii sindicatelor şi ai disponibilizaţilor.

Îl cunosc pe domnul ministru de mulţi ani şi am toată încrederea că va depune toată energia pentru salvarea Oltchim", ne-a declarat preşedintele interimar al PSD, deputatul Constantin Rădulescu.