Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

BREAKING NEWS:

/ #32978 Adrian Sârbu, reţinut pentru 24 de ore. Care sunt acuzaţiile care i se aduc patronului Mediafax

2015-02-02 19:07

Adrian Sârbu, reţinut pentru 24 de ore. Care sunt acuzaţiile care i se aduc patronului Mediafax


Adrian Sârbu, patronul Mediafax, a fost dus cu mandat luni seară la Parchetul General. Omul de faceri este urmărit penal, acesta fiind acuzat de spălare de bani şi instigare la evaziune fiscală. UPDATE: Luni seară, Adrian Sârbu a fost reţinut în Dosarul Mediafax, pentru 24 de ore.
 

UPDATE: Adrian Sârbu a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca procurorii să ceară arestarea preventivă în cazul său.

Sârbu nu a dorit să dea nicio declaraţie procurorilor, el explicând, conform REALITATEA TV, care citează surse apropiate anchetei, că răspunsul acestuia în faţa anchetatorilor a fost unul arogant, că "va face declaraţii marţi la ora 14, pentru că bioritmul nu îi permite" să procedeze altfel.

Adrian Sârbu a fost ridicat cu mandat de la sediul companiei Mediafax. Există informaţii conform cărora omul de afaceri ar fi încercat să distrugă probe importante în dosar.

Acuzaţiile care i se aduc lui Adrian Sârbu sunt de spălare de bani şi instigare la evaziune fiscală. Prejudiciul se ridică la aproximativ 3 milioane de euro.

În ultimele luni au avut loc câteva sute de percheziţii la mai multe firme din grupul Mediafax, acuzaţiile fiind cele de spălare de bani şi evaziune fiscală.


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/adrian-sarbu-
Follow us: realitatea on Twitter