Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Breaking News

/ #32747 Elena Udrea despre dosarul Microsoft: ”S-ar cutremura profund țara și s-ar duce pe apa sâmbetei ide

2015-01-27 12:45

Elena Udrea despre dosarul Microsoft: ”S-ar cutremura profund țara și s-ar duce pe apa sâmbetei ideea de anticorupție!”


Elena Udrea face dezvăluiri, pe facebook, la ora 3 dimineața, despre dosarul Microsoft. Fosta candidată la Președinția României nu ezită să își atace foștii colegi de partid, precum Blaga, Videanu, Berceanu sau Roberta Anastase.


Liderul Partidului Mișcarea Populară scrie pe o rețea de socializare că fostul ministru al Comunicațiilor, Gabriel Sandu, a făcut denunțuri la DNA, care, dacă ar fi făcute publice, ar cutremura țara. Mesajul Elenei Udrea a fost postat la ora 3 dimineața, semn că fosta candidată la Președinție are insomnii din cauza dosarului Microsoft.

Citiți aici mesajul integral al Elenei Udrea:

"Nu comentez masura luata de instanta in dosarul Microsoft, la cererea DNA, de a-i elibera pe Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru, dupa trei luni de arest preventiv, desi este grav ca s-a ajuns sa fii liber daca spui orice despre oricine, sau despre cine trebuie, adica daca faci acuzatii la adresa cuiva, chiar nedovedite.
Ma surprind insa cateva lucruri in acest moment: tacerea presei care urla din toti rarunchii in fiecare zi despre gravitatea faptelor din dosar si, impotriva lui Dorin Cocos, avand astfel pretext sa ma atace pe mine. Acum, desi declaratia lui Gabriel Sandu rascoleste tot sistemul si acuza nume mari precum Vasile Blaga, Roberta Anastase, Adriean Videanu, Radu Berceanu etc. este liniste, pe nimeni nu intereseaza sa discute. A nu se intelege ca eu ii consider vinovati de ceva. Dar pe mine m-au tocat zi de zi fara sa am vreo implicare, in timp ce in cazul celor acuzati de martori este o tacere ciudata.
Apoi, dintr-un dosar prezentat la lansarea lui ca cel mai mare coruptie din Romania, care cuprindea presupuse spagi intre 60 si 100 milioane de euro, din fapte de pe parcursul a 14 ani, trei guverne, toate partidele politice, 9 ministri implicati, zeci de oameni de afaceri si functionari ai statului roman, au ramas doar doi vinovati, arestati preventiv chiar, Dorin Cocos si Gheorghe Stefan! In rest, toata lumea este bine, libera sa isi petreaca vacantele la soare ori sa faca ce pofteste, sa fie Prim Ministru, cazul lui Victor Ponta, sa fie europarlamentar, cazul Dan Nica, sa fie senator, cazul Ecaterinei Andronescu etc. Care va fi mai iute la turnat dintre cei doi ca sa plece si el acasa? Tragic comic ar fi sa scrie fiecare impotriva celuilalt, sa puna justitia in dificultate.
Cred ca ar fi interesant si sa vedem toata declaratia data de Gabi Sandu. Inteleg ca a formulat acuzatii, care nu au aparut, la adresa reprezentantilor unor institutii, care, daca ar fi intr-adevar pomenite, s-ar cutremura profund tara si s-ar duce pe apa sambetei ideea de anticoruptie!".