Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.
Musafir

/ #31464 Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-27 12:13

#31462: - Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. SI CHIAR DACA AS FACE CEVA PENTRU FAMILIA ACEASTA  SI MULTI ALTI COLEGI LA GREAUA INCERCARE SI SUFERINTA PRIN CARE TREC, NU URLUU CA TINE AICI SI NICI NU MA COMPORT CA TINE, NENOROCITULE. SA-TI STEA IN  GAT DE SARBATORI, PENTRU CE AI FACUT TU, AI INJURAT SI SPURCAT, MAIMUTARIT SI TOATE PORCISMELE CREATE AICI SI PESTE TOT. NU-TI ESTE RUSINE, PENTRU CA TU NU AI ASA CEVA....

 Spurcatule, nu sunt cernevist si niciun sidicat. Iar raufuielile tale cu altii ocupate tu cu ei, nu cu mine sau altii. Vezi ca dorinta ta la necaz poate sa iti afecteze tie familia ta pe alte cai, deoarece tot dai tu cu amenintari si alte fapte..., toate nemerniciile tale sa se indrepte spre tine, te bate DUMNEZEU cel care tu nu il ai dar il pronunti. Vezi-ti de mizerii, dar nu mai otravii tu pe altii si nici petita aici.

Ti-ai luat lumea la porcaiala, mamutarit si alte fapte..., te detoxificam noi curand. NENOROCITULE. CHIAR IN HALUL ASTA ATI AJUNS SA VA BATETI JOC DE OLTCHIM.