Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

/ #31460 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2014-12-27 11:15

#31456: EU FOTA MA M ZBATUT DESTUL [PT ACEASTA FAMILIE,VOI TICALOSILOR? - SA MA CAC IN MOTIIIIIII MATIII,EU FOTA,,,,,DE TE ASI AFLA ZAU,COPII CE VINA AU ?<= NU-TI ESTE RUSINE NEMERNICULE, TE DAI EROU SI SUPEREROU ACUM PE SITUATIA DIFICILA SI NECAZUL FAMILIEI PLESEA, MIZERABILULE, TE SPRIJINI PE NECAZUL UNOR COPII. UNDE ESTE SINDICATUL LIBER OLTCHIM PRIN DICULOIU SA-I AJUTE SA SE IMPLICE DIRECT CU TOTII, UNDE SUNT TOTI BASTARZII SINDICATELOR SI CONDUCERII OLTCHIM, SA PUNA BANI PENTRU FAMILIA ACEASTA????? UNDE SUNT TOATE SINDICATELE PENTRU SPRIJINUL FAMILIILOR IN DIFICULTATE SI CONDUCEREA OLTCHIM UNDE SE AFLA?????? SI STATUL ROMAN...???

 STI SA INJURI, PORCAIESTI, MAIMUTARESTI SI ALTE FAPTE....!!! Tu nu mai incerca sa-ti iei asupra ta toate faptele eroice si cele foarte bune pe necazul altora si nefacand nimic decat sa injuri, imputitule si spurcatule care contribui mai mult a porcaii, maimutarii si injura decat a face fapte bune. Te-ai zbatut sa denigrezi, injuri, sa faci de rusine Oltchim si pe toti  salariatii combinatului impreuna cu multe alte fapte mizerabile cu care te ocupi.

Nici sa citesti nu esti in stare. Nu mai injura daca nu sti despre ce am scris si relatat eu in postarea mea #31455, pentru sustinerea unei cauze si cazuri extreme familia Plesea si mai sunt muuulte cazuri de acest fel in OLTCHIM.

Am fost colegi cu familia Plesea, iar tu sa-ti ti botul inchis, pentru ca-i stim si i-am cunoscut.

Un oarecare a scris aici  la postarea #31452 asta, nu eu ma fost cel care a batut campii si scris cretinisme despre un telefon, asa ceva numai un neom putea scrie..., l-as pune sa se opereze la cap si sa-i implanteze un creier pentru ca dovedeste ca nu are,  cel sau cea care a facut-o sunt la fel de nemernici precum esti tu si te manifesti aici pe petitie.

  Au telefon pentru a fi contactati sau cand au nevoie de ambulanta pentru tatal lor ori alte situatii dificile, sa fie apelat numarul 112. Ei traiesc, sunt vi.

 Pentru toti colegii care nu mai sunt printre noi si au trecut la cele vesnice, Dumnezeu sa-i aibe in pace !

"Copiii nu şi-au dorit să primească jucării sau dulciuri de Crăciun, ei vor doar lemne să încălzească în această iarnă, mâncare şi sănătate pentru tatăl lor.

Vedeţi în clipul de mai jos povestea sărmanilor copii din Râmnicu Vâlcea, iar dacă vreţi să îi ajutaţi, îi puteţi contacta la adresa: Familia Pleşea - Comuna Colonie Nuci, Aleea Nuci, nr. 67, bloc 2. apt. 13, Rm. Vâlcea. Nr de telefon: 0752.548.335"

http://stirileprotv.ro/video/

 

UNDE ESTE SINDICATUL LIBER OLTCHIM PRIN DICULOIU SI LOCOTENENTII LUI, SA-I AJUTE CHIAR EL PERSONAL AVAND POSIBILITATEA SA SE IMPLICE, UNDE SUNT TOTI BASTARZII SINDICATELOR SI CONDUCERII OLTCHIM, SA PUNA BANI PENTRU FAMILIA ACEASTA????? UNDE SUNT TOATE SINDICATELE PENTRU SPRIJINUL FAMILIILOR IN DIFICULTATE SI CONDUCEREA OLTCHIM, UNDE SE AFLA?????? SI STATUL ROMAN...???

 

PARTIEEEEEEEEEEEEEE.........CONCEDII PLACUTE, aveti bani de bilete, de avion, aveti bani de plinul la autorurisme, va ajung si de cadouri la amante sau familie...etc.

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

   

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=wtng11JJaac La Piovra SC. OLTCHIM SA.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

OLTCHIM INCHIS, SA MULTUMESTI SINDICATELOR SI STATULUI ROMAN.

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!!