Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Şefa DIICOT a fost ARESTATĂ
Musafir

/ #29513 Şefa DIICOT a fost ARESTATĂ. A ieşit în LACRIMI de la audieri, după un INCIDENT cu jurnaliştii

2014-11-22 08:59

Şefa DIICOT a fost ARESTATĂ. A ieşit în LACRIMI de la audieri, după un INCIDENT cu jurnaliştii

Alina Bica a ieşit în lacrimi de la Curtea Supremă, după un incident neplăcut. Din cauza îmbulzelii, şefa DIICOT a fost lovită cu o cameră de filmat. Nouă ore a durat şedinţa de judecată în care procurorii au cerut mandat de arestare preventivă.

Alina Bica a făcut parte din comisia de retrocedări a ANRP care, în 2011, a aprobat despăgubirea omului de afaceri Gheorghe Stelian pentru un teren din Capitală.

Au mai fost arestaţi alti doi membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor: Lăcrămioara Alexandru, fostă şefă ANRP şi Dragoş Bogdan, fost vicepreşedinte ANAF. Comisia ANRP din 2011 l-a avut în componenţă şi pe Remus Virgil Baciu, care ispăşeşte deja o pedeapsă de cinci ani pentru o şpagă de 100.000 de euro.

Pentru că au făcut parte din aceeaşi comisie, în dosar sunt cercetaţi şi doi deputaţi: Cătălin Florin Teodorescu, de la PDL, şi Marko Attilla, de la UDMR.

Nu a scăpat de gratii nici expertul evaluator Emil Nuţu, care a evaluat terenul ajuns în proprietatea omului de afaceri Gheorghe Stelian.


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net