Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #29224 Re:

2014-11-16 16:44

#29223: -  

 Da bai, se vede care e mai prost. hai sa-ti explic pe intelesul tau: dixi al tau care s-a gudurat pe dupa romeo acum ceva timp a facut misto de anjati, cotizanti, disponibilizati de vreo 20 ani si oamenii INCA il sustin prin cotizatie.

Prin analogie - comparativ, pe intelesul tau - pesedeul care ne face rau de prin 90 este INCA sustinut de aproape jumatate din tara (sper eu ca sub 49%)!

Deci astia suntem noi romanii, PRICEPI????!!!!!!

Si tu esti unul din ei care nu prea au priceput mare lucru din ce s-a intamplat in njurul lui!!!!! Dar daca dixi ti-a dat o masa la Supca si ceva bani de buzunar eu zic ca merita sa-ti vinzi colegii si merita sa-l mai sustii si pentru urmatorii 20 de ani.

Deci, despre ce vorbim?

Aia de afara pe care natia asta a noastra i-a renegat practic facandu-i sa plece din tara, ne-au dat o lectie de unitate!!!

Nu e cazul nostru mai ales la Oltchim!!!!!

Pricepi????

Iar daca o bagi pe aia cu dezbinarea incercand sa dai vina pe altii pentru impotenta noastra, inseamna ca esti la fel de tampit ca pontalau si cu aia de la antenatrei, care considera ca devina e diaspora ca i-a gasit acuma dorinta de vot!!!!!