Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #28668 Re: Anunt De Ultima Ora- Pe Surse

2014-11-05 20:39

#28659: - Anunt De Ultima Ora- Pe Surse 

Anunt Piperea=1000 de oameni se vor da afara de la oltchim in urmatoarele 30 de zile "

Da si mie mi s-a confirmat aceasta informatie astazi (sa dea Dumnezeu sa nu fie asa).

Intrebarea este ce face sindicatul? Ce face Diculoiu cu Prisacaru si toti cei ce v-au mancat degeaba banii?

Ce face marele revolutionar Ghioca? Ce face marele sindicalist Bica? Ce fac cei care au destabilizat sau cel putin au pus umarul la destabilizarea OLTCHIM-ului? 

Ghioca ai remuscari? La cat de prost si de nesimtit eu cred ca nu. Oricum esti mandru, ai fost si tu pentru o perioada chiar daca scurta in centrul atentiei. 

Bica tu marele sindicalist ce ai facut sau ce vei face pentru cei care ti-au cotizat? Le vei spune ca asta a fost si ca nu se mai poate face nimic ,fiindu-ti de ajuns ca le-ai luat catva banuti si caindu-te in acelasi timp ca ai fost fraier si nu ai facut chestia asta mai demult, ai fi avut mai mult de castigat (traiasca Todoran care ti-a facut sindicat) 

Dintre toti acestia Ghioca tu esti cea mai mare mizerie pentru ca esti cel mai prost dintre ei si pentru ca ai participat activ la destabilizare si la debarcarea celui care mai putea face ceva (prosti, prosti dar multi si cu prostii nu te pui).

Diculoiule , tu nu esti decat un profitor si atat. Ai profitat de naivitatea unora pentru ati face tu jocurile tale. Sa-ti fie rusine escrocule