Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

basescu si fanii lui sunt atat de prosti

/ #39013

2014-10-27 23:52

basescu si fanii lui sunt atat de prosti : "MTO" este prescurtarea din engleza a Medium Term Objective (Obiectivul bugetar pe termen mediu) si, drept urmare, prescurtarea "MTO" se pronunta cu literele asa cum se pronunta in engleza, nu in romana cum a facut-o basaul ! Daca vroia s-o arda intelectual trebuia sa spuna pronuntarea-n engleza sau prescurtarea din romana a termenului respectiv (de care nu stia nici dracu in forma tradusa si pronuntata in romana) iar el, la cat e de prost, a spus-o-n romaneste !  :)))))

Badaranul si prostul de basescu a pronuntat "MTO" cu literele din romana si nimeni ce ara cunostinta despre acesti termeni n-ar fi inteles ce-a spus prostalaul...cum ar fi fost sa se adreseze unui expert economic englez cu MTO asa cum a pronuntat viitorul puscarias ?!! :)))))

La cat e de prost basescu si fanii sai, ei ar pronunta "CNN" (celebrul post de stiri) cu "C" de la cacat, adica..."CeNeNe" in loc de pronuntia corecta "SieNeN" ! :)))))))

E normal la basescu, el este cu termenul in engleza de "furculision", "the esec" etc., se cunoaste de unde a mostenit EBA analfabetismul !!!  :)))))

Daca prostia ar durea, toti fanii basaului s-ar tavali-n chinuri de durere, pana atunci...basisti, PLANS :

 

:)))) Mai are putin si basaul se duce langa frate-su !!! LA MULTI ANI ALATURI DE EL, basaule !!!  :)))