Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #27673 RAPORTUL MEDICAL al lui Traian Băsescu, FĂCUT PUBLIC.

2014-10-16 10:41

RAPORTUL MEDICAL al lui Traian Băsescu, FĂCUT PUBLIC. CE SCRIE în document despre STAREA sa de SĂNĂTATE şi care este REACŢIA preşedintelui


Raportul medical al preşedintelui Traian Băsescu a fost făcut public. Rezultatele testării medicale anuale a preşedintelui Traian Băsescu au fost publicate pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

 

Testarea medicală a fost efectuată pe 10 iulie 2014, la Spitalul Militar din Bucureşti şi în urma ei Comisia medicală multidisciplinară a concluzionat că Traian Băsescu este apt să îşi îndeplinească funcţia.

Președintele Traian Băsescu a cerut să fie făcut public raportul său medical după ce jurnaliştii au speculat că ar suferi de Parkinson.

Înainte de a pleca la summit-ul NATO de la Milano, Traian Băsescu a ținut să dezmintă zvonurile cu privire la starea sa de sănătate. Acesta a negat că ar fi suferit vreun atac cerebral sau că ar fi fost internat la Viena sau la Spitatul Militar:

" Nu a avut loc niciun fel de astfel de incident în cei 10 ani de mandat. Le spun ca autorizez cei 10 medici care au făcut parte din comisia care mi-a evaluat starea de sănătate sa dea relații oricărui ziarist care este interesat de starea de sanatate a președintelui. Vă spun că am o singura boala, boala pe hoti și asta nu se tratează", a spus Băsescu.

VEZI AICI RAPORTUL MEDICAL în întregime