Spune NU construirii de biserici in Parcul Natural Bucegi


Musafir

/ #665

2014-09-18 15:48

Domnulele primar al orașului Bușteni!!!! 

Este proprietatea dumneavoastră personală? Cum puteți să faceți donații peste donații de terenuri publice, aflate pe raza orașului Bușteni, si- mai ales- în parcuri naționale protejate? Cum vă permiteți să distrugeți tot ce înseamnă pur și frumos? Cum vă permiteți să distrugeți și singurele noastre momente de liniște și relaxare?

Dacă tot sunteți atît de darnic, donați din curtea dumneavoastră! Vă va da BOR acatiste să ieșiti primar încă un mandat? Cumva vă fac preoții campanie printre enoriașii lor?

Nu ar fi de preferat să construiți stațiuni pentru copiii dornici să ne reprezinte, peste ani, la Olimpiade? Nu ar fi de preferat să construiți stațiuni pentru cei bolnavi? Vă asigur, domnule primar că sunt din ce în ce mai mulți cei care au nevoie de aerul acestor munți.

Nimeni nu are nevoie de o biserică nouă... poate doar un proaspăt preot fără parohie sau canonizații bisericii care au nevoie de odihnă, după o săptămână „obositor de plictisitoare și fără stres”. Asta în cazul în care nu primează interesele domniei voastre.

În afara lăcomiei BOR, nu exită motive pentru acest act al distrugerii... RUȘINE!!!! Pentru restul românilor care încă mai au bun simț... TREZIREA!!! Această instituție este mai feroce decât un rechin!