Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #26320 Aşa premier, aşa miniştrii!

2014-09-13 16:59

http://www.viatavalcii.ro/

Aşa premier, aşa miniştrii!
Sâmbătă, 13 Septembrie 2014

 

          Victor Ponta a venit la Oltchim, aşa cum se ştie, pe furiş. S-a ascuns de ochii presei, s-a ascuns de ochii angajaţilor combinatului, dar mai ales de ochii foştilor angajaţi ai societăţii, care nici până în ziua de astăzi nu şi-au primit salariile compensatorii. A dat ochii cu presa doar la plecare, a îngăimat o declaraţie de toată jena şi a plecat, urmând să folosească vizita pe şestache la Oltchim în campania electorală. Iar dacă premierul României se comportă aşa cu o unitate a statului, cu vâlcenii şi cu întregul nostru judeţ, cum altfel s-ar comporta un ministru din cabinetul său? Aşa că ministrul Dialogului Social, Aurelia Cristea, le-a dat şi el cu flit foştilor angajaţi de la Oltchim, neajungând la vizita anunţată pentru această săptămână în judeţul Vâlcea.

Foştii angajaţi strânşi la Prefectură pentru a dialoga cu ministrul lui Victor Ponta n-au avut decât să se mulţumească cu o discuţie purtată cu preşedintele Ion Cîlea, cu care oricum au vorbit de atâtea ori, care le cunoaşte problemele, care le-a pus de atâtea ori pe masa Guvernului Ponta şi care nu are nici o putere în a le rezolva, decât, poate, dacă se dezice de acest Victor Ponta care a dus judeţul Vâlcea în pragul falimentului.

Acesta este Guvernul Ponta, o adunătură de mincinoşi şi manipulatori care fie că e vorba de Vâlcea, fie că e vorba de întreaga Românie, pentru ei contează doar să-şi atingă scopurile politice şi economice şi atât. Dacă Victor Ponta a catadicsit să-i mintă doi ani pe vâlceni că vine la Oltchim să stea de vorbă cu angajaţii sau cu foştii angajaţi, de ce un ministru din cabinetul său nu ar face la fel.
Aşa premier, aşa miniştrii! Exemplul şefului este urmat orbeşte şi de subalterni. Orice scuză ar avea ministrul Dialogului Social, nimeni nu-l poate crede şi gestul său de a-şi anunţa vizita în Vâlcea şi de a nu veni este unul care demonstrează încă o dată neseriozitatea unui Guvern, care îndreaptă România spre un dezastru economic fără precedent.

Cei care au urechi să audă, cei care au ochi să vadă!

Gabriela Bercea