Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #25070 Re:

2014-08-12 19:41

#25067: -   AUTORULE, TE RUGAM FRUMOS, MERGI LA SOMN SAU VEZI CE MEDICAMENTE  PRIMESTI..., PENTRU CA TU ASTA STI SA FACI TU, SA INJURI, SA IMBARLIGI, SA INSTIGI, SA CREEZI DERUTA, SA INFLUENTEZI VIETI, SA DISTRUGI, SA ADUCI DAUNE,  SA TRISEZI SFORAIND..., AI TOATE CARACTERIZARILE SI MAI SUNT... BATI CAMPII SI PRELUCREZI TU FAPTE SI EVENIMENTE CARE LE AI IN IMAGINATIA TA BOLNAVA. IAR BANII NOSTRI NU E TREBA TA, N-A FOST NICIODATA SI NU TE PRIVESTE PE TINE, AI INTELES, DACA TE MAI INTERESEZI SI INCERCI SA ATENTEZI LA BANII NOSTRI...

ASTA ESTI, ASTA RAMAI, UN NIMENI SI ACUM VEZI-TI TU DE PENSIE, DACA MAI POTI LUA, IAR NOI NE VEDEM DE DRUMUL NOSTRU, CHIAR DE NU VREI TU BANII NOSTRI  SA AJUNGA LA NOI, EU ITI GARANTEZ, TOT O SA NE VINA SI NU E NEVOIE DE TINE, N-A FOST NICIODATA NEVOIE DE PAREREA TA.

CCM (CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA) A FOST INCALCAT DE LA PRIMA COPERTA PANA LA ULTIMA COPERTA DE CATRE CEI DE LA SVO, MAIMUTAREALA LOR PESTE TOT SI TOATE FAPTELE LOR, NE-AU ADUS PE TOTI IN SITUATIA CARE SUNTEM AZI.