Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #24822 Re: Re: Re: Re: Re: PETITIE: Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!!!!!!! TREBUIE SA RAMANA DESCHISA.

2014-08-01 13:41

#24817: - Re: Re: Re: Re: PETITIE: Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!!!!!!! TREBUIE SA RAMANA DESCHISA.

Nu ai inteles nimic si nici nu poti intelege pentru ca tu nu doresti nimic altceva decat sa demonstrezi apropiatilor tai cat de important si de telectual esti tu.

Daca vrei sa stii sunt in aceiasi situatie ca si tine si iti sugeram ca nu asta e solutia. Cine a vrut sa citeasca legea a citit-o pana a posta-o tu la infinit pe aceasta petitie. Cine nu a citit-o anterior postarii, a avut destul timp sa o citeasca , dar daca nu au facut-o pana acum , nici de aici inainte nu o vor mai face,

De speriat nu sperii pe nimeni, dimpotriva. Tu nu vezi ca astia se pise pe noi pentru ca degeaba suntem multi , daca suntem prosti?

Te-au executat din toate partile, te-au/ne-au dat afara , te-au lasat dator si ti-au luat si banii prntru ca un lucru este clar si anume ca nu poti impozita ceea ce tu nu ai dat.

Ai actionat in instanta , ai facut plandere la DIICOT , ai castigat ceva? Chiar crezi ca ii sperii pe nemernicii astia postand cateva paragrafe dintr-o lege care de fapt e a lor si o interpreteaza cum vor ei?

Concluzie: solutia e alta, deci gandeste-te la ea