Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #24603 Lovesc in valceni si judetul Valcea......, NEMERNICII TARII:

2014-07-26 06:01

La Râmnicu Vâlcea, energie termică rămâne subvenţionată!

http://www.criterii.ro/index.php/en/valcea/10507-la-ramnicu-valcea-energie-termica-ramane-subventionata

După lungi discuţii, pigmentate cu ,,picanterii” politice, consilierii locali ai Râmnicului au votat ca subvenţia la agentul termic, de 51 de lei/Gcal, să fie suportată din bugetul local!

Aleşii râmnicenilor au aprobat preţul local de facturare către populaţie pentru serviciul public de producere, transport şi distribuţie a energiei electrice pe raza municipiului, începând cu data de 1 iulie 2014, la 162,62 lei/Gcal plus T.V.A. Diferenţa, de 51 lei lei, dintre preţul de producere şi cel de facturare, va fi suportată de Primăria Râmnicului. Propunerea a trecut ,,la mustaţă”, cu 13 voturi pentru, cei mai vehemenţi fiind consilierii locali democrat-liberali, pe care primarul interimar Ion Gigi Matei i-a acuzat de oportunism politic, arătându-le că şi fostul primar Romeo Rădulescu a aprobat un program de tarifare, până în 2030!

Se scumpește gigacaloria la Rm. Vâlcea. Consilierul Cosmin Constantinescu protestează

 

http://www.criterii.ro/index.php/en/valcea/10503-se-scumpeste-gigacaloria-la-rm-valcea-consilierul-cosmin-constantinescu-protesteaza

Astazi,25 iulie 2014,am suferit o mare dezamagire,cand in sedinta ordinara de Consiliu Local,conducerea Primariei Municipiului Rm Valcea a propus cresterea pretului platit de populatie de la 138,73 lei/Gcal cat era in 2012 cand cu onoare am facut parte din echipa de conducere a orasului nostru,la 201,62 lei/Gcal,pret pe care trebuie sa-l plateasca populatia orasului incepand cu 1 iulie 2014.

Daca intentiile celor care ne conduc in prezent orasul imi erau cunoscute fiind in nota celor cu care ne-au obisnuit,nu ma asteptam niciodata ca o parte a consilierilor locali ai PDL coordonata de presedintele interimar al organizatiei,sa sustina aceasta initiativa fara ca macar sa ceara lamuriri executivului.Personal, am cerut socoteala pentru aceasta crestere nedreapta pe care populatia orasului care este tot mai impovarata de biruri si taxe nu o poate suporta,iar demersul meu nu a fost sustinut din pacate de conducerea interimara numita si nu aleasa a PDL Rm Valcea.

Solicit respectuos dar cu tarie conducerii organizatiei judetene a PDL, sa ne comunice un punct de vedere ferm prin care sa anunte opinia publica daca avem vreo intelegere scrisa sau verbala cu actuala Putere,iar daca aceasta nu exista si suntem in continuare un partid serios aflat in opozitie,sa adopte de urgenta masurile care se impun si sa demita conducerea interimara a PDL Rm Valcea pentru grave prejudicii de imagine aduse formatiunii noastre politice.

Cu respect,