Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #24551 Re: SALVAREA OLTHIM-ARPECHIM....GARGARA POLITICA ELECTORALA SI DE INTERESE PERSONLE

2014-07-24 21:20

#24515: - SALVAREA OLTHIM-ARPECHIM....GARGARA POLITICA ELECTORALA SI DE INTERESE PERSONLE "Dupa discutia de astazi de la Pitesti cu dl.Stanescu se trag urmatoarele concluzii:
1.Se taraganeaza prolema pana la alegeri. Functie de cine "iese" la alegeri "scoate dl ministru Nita asul din maneca,daca mai ramane"...sau nu! (pleca cu AS cu tot), mai vedem....(deci cu alte cuvinte aveti grija pe cine votati!)Oricum chiar daca iese sau nu, cine trebuie, se pare ca decizia este luata deja din alte considerente (PCC, firme de fier vechi,FMI,etc.,-deci supunere totala pentru interesele NOASTRE!!!!!!!!!!!!) si noi tot vom pleca acasa.
2.Salarii restanta ANGAJATI si ordonanta DISPONIBILIZATI la Sfantul ASTEAPTA!
3.Se calca in picioare toata legislatia din Romania iar tot aparatul judecatoresc, avocati, procurori si servicii de orice gen, au o tema clara:nu trebuie sa se dea dreptate salariatilor si disponibilizatilor si trebuie sa apere STATUL (STAT SUB UMBRELA CARUIA SE ASCUND INTERESE PERSONALE SAU DE GRUP!).
4.Se asteapta pe langa alegeri si expirarea CCM din decembrie a.i. sa nu se mai plece cu salarii compensatorii (SINDICATELE STIU DE CE!).Nu mai are rost sa comentam deoarece cine a inteles si vede ce se intampla a tras clar o concluzie.Nici macar forurile politice din Valcea si Arges nu se mai intereseaza de problema OLTCHIM-ARPECHIM.Minunata industrializare a Romaniei promisa de GUVERN si marirea numarului de locuri de munca s-a uitat si a ramas la nivel de promisiune electorala si minciuna!
5.Sindicatele care cf.legislatiei in vigoare ar trebui sa apere drepturile salariatilor si ale fostilor salariati de pe urma carora au ros un ciolan, sunt partase cu conducerea, indiferent care este ea.Unii apara interesele Petrom si PSD (indepartarea concurentei), iar altii apara interesele PDL pentru a demonstra ca PSD nu face nimic. Din aceasta lupta perdantii suntem noi:salariati,disponibilizati si POPORUL ROMAN! Si daca ne gandim ca toate aceste se fac pentru interese obscure de grup si personale, cum sa nu iti versi focul pe ei?
Oare ce fac Serviciile Secrete daca nu se iau masuri de catre cei care au acces la informatii? De ce nu se schimba legislatia ca aceste Servicii sa poata informa populatia sau DNA-ul despre faptul ca au anuntat si nu s-au luat masuri de forurile carora li s-a adus la cunostiinta despre starea de fapt, pana nu este prea tarziu ca in cazul PETROM?
Ar fi multe de spus dar vad ca degeaba se spun pentru ca "APA TRECE, PIETRELE RAMAN!", iar noi ramanem cu punga goala pe drepturile constitutionale si legale."

#24515: - SALVAREA OLTHIM-ARPECHIM....GARGARA POLITICA ELECTORALA SI DE INTERESE PERSONLE

De ce nu o face public in presa??? Tot cu susoteli si baliverne umbla, pai mai "ieri" SPUNEA EXISTA CADRUL LEGAL salarii plati compensatorii disponibilizati si angajati,  el vine din Securitate si  Aparare Nationala, are diploma, sa se miste domnul Stanescu pentru a platii salariile ( salarii plati compensatorii si angajati ), sa respecte ceea ce a recunoscut si Juramantul  pentru Apararea Natiunii, romanilor. Pe cine mai vrei sa anunti ???

 

http://www.indiscret.ro/articol-combinatul-oltchim-la-un-pas-de-faliment=>BOGDAN STANESCU  EXISTA CADRUL LEGAL

 

http://www.oltchim.ro/ => Securitate si Aparare Nationala, are diplome, sa se miste domnul Stanescu sa achite salariile


STATUL MAJOR II ORDONA SA  APERE  ROMANII SI TARA!!!!!!!!!!!!!!!!!

"(PCC, firme de fier vechi,FMI,etc.,-deci supunere totala pentru interesele NOASTRE!!!!!!!!!!"

ATENTIE MARE: ACESTIA SPUN ACHITA DATORIILE SI LAS-OO...., ACHITATI TOT  SI DUPA SPUNE GATA, STOP.

 

NU MAI MINTITI!!!!!

http://i.imgur.com/AyaLuJV.jpg...


 


======================================================================================

VALCEA NU NUMAI CA STIE, E CAM GREU SA FIE ANUNTAT PUBLIC. SE SPUNE PRINTRE RANDURI SI CUVINTE. EXACT CUM TRIMTEA DOMNUL STANESCU INFORMATII CATRE NOI, AM CITIT DE SUS IN JOS SI IN LATERAL TEXT DESCRIS CA LA CARTE.

FOARTE COOOL, DAR ADEVARAT TOT CEEA CE A SCRIS.

Prefectul nostru deja anunta ceva....

Dumitru Cornoiu: „Problema nu trebuie să mai ajungă la Guvern”

 

http://www.impactreal.ro/2014072017274/Prefectul-va-chema-la-raport-toti-factorii-responsabili-de-soarta-Oltchim.html

ATENTIE!!!

http://i.imgur.com/uF2CFko.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

Ministrul a spus smechereste, creditorii sunt banii lor si trebuie sa li se achite. Atentie mare a spus!!!!!!!!! Inainte a batut campii pentru deruta, cu masa credala (care nu era discutia banilor aceia)...

Si a incheiat cu banii lor trebuie achitati...creditorii. Deci stie, dar omul e pervers.

FITI ATENTI!!!

Ministrul Economiei vorbeşte despre soarta Oltchim, reindustrializarea României şi negocierile cu China

http://adevarul.ro/economie/stiri-economice/ministrul-economiei-vorbeste-adevarul-live-despre-soarta-oltchim-reindustrializarea-romaniei-negocierile-china--8_53bb9dc40d133766a83cfd58/index.html

SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII NU SUNT LA MASA CREDALA (PUNCT).

Va ofer text la interviu adevarul.ro  spus de Nita:

"SA RESPECTAM CU TOTII LEGEA !!!"

"Comitetul creditorilor este cel care spune ce trebuie sa faca cu aceasta companie"

"PENTRU CA, BANII SUNT AI LOR !!!"

"PAI, ASTA ESTE...!!!"