Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #24116 Re: S-a purificat sindicatulVICTORIA

2014-07-19 05:18

#24105: - S-a purificat sindicatulVICTORIA

Dar ce majestate-numai tu cu CERNEV-PUTEATI CONDUCE ACEST SINDICAT ? Vezi de treaba, la sedinte, in sfarsit, mai pot vorbi si altii ! A disparut si vrajba intre oameni. Oamenii se razboiau intre ei ' ca la ROVINE . Foarte bine ca sunt doua, trei sindicate, fiecare cu doctrina lui- dar sa fie aparate interesele salariatilor. Au de gand sa sparga forta sindicala, sa ne unim, sa ne aparam locurile de munca impreuna. Daca ne prind dezbinati, fac ce vor cu noi ! Morcoase-daca e baiat destept-sa-si pastreze coloana dreapta , sa indeparteze imbarligatorii, sa fie un bun mediator: conducere - angajati. Si sa tina minte un lucru- sa asculte fiecare amarat in parte, indiferent de culoarea sindicala. SA nu repete greselile fostilor"comandanti. Sa nu formeze bisericute, foamea dupa putere-avantaje materiale, este mare. Succes MORCOASE-CU TOATE CA SUNT IN ALT SINDICAT ! DACA PURIFICI SINDICATUL DE HAHALERE-SANSELE SA APUCI 2015-SUNT MARI.

 

Da.Frumos raspuns.Amplu si la subiect dar foarte subiectiv.

Domnul Morcoase a pierdut de mult ocazia si sansa de a fi vertical si asta din ceva mai multe motive pe care incercam sa le enumeram mai jos si poate ne si lamurim cu cate ceva:

 

1. de cand a inceput sa apara pe sticla domnul Morcoase a inceput sa raspunda si la comenzile domnului Talpasanu, primind repede catema de lucru inlaturarea lui Cernev de la conducerea sindicatului

2. in sedinta din februarie in care avea tema de la Talpasanu sa-l matraseasca pe Cernev a omis un mic amanunt atunci cand a venit vorba de recompense salariale in cadrul sindicatului, si anume: el era pe statele de plata ale sind victoria de ceva timp. De ce nu a spus in fata oamenilor ca el a fost platit de sindicat pana atunci ca si "consilier"?

3. de ce simtea nevoia domnul Morcoase ca duupa fiecare discutie sindicala sa-l informeze pe dl Talpasanu?

4. ale cui interese aparati dvoastra domnul Morcoase? ce lupta si ce activitate sindicala ati facut dvoastra de la inceputul anului, adica in perioada in care s-a luat hotararea sa lucrati benevol?

5. pe cine ati informat dvoastra cand ati fost platiti acum recent? nu asa se stabilise in sedinta sa se informeze oamenii?

6. cum ati aparat dvoastra un om asupra caruia au fost facute presiuni si abuzuri, desfacandu-i se contractul de munca pe motive inventate - si aici vorbesc de Cernev!? Stiti ca urmatorul ati putea fi dvoastra?

7. ce om vertical ar intruni imediat dupa abuzul in discutie o sedinta sindicala care sa-l incrimineze si mai mult pe Cernev? dvoastra in calitate de vice trebuia sa convocati acea sedinta tocmai pentru a sustine liderul din sindicatul caruia ii apartineti, oricum era vorbe de spete strict diferite.

8. ce treaba are conducerea societatii cu activitatea sindicala?

9. care este de fapt scopul?desfiintarea sindicatului sau aservirea lui completa actualei conduceri? parca a mai fost un sindicat care a fraternizat complet cu conducerile si uite unde am ajuns.

10. ce ati facut dvoastra pentru apararea angajatului Cernev? cunoasteti detalii despre incidentul care a stat la baza desfacerii contractului de munca? dvoastra sunteti strain de aceasta decizie? stiti cumva de ce si-a permis dl stanescu sa faca acest abuz dat fiind faptul ca este vacanta judecatoreasca si, ca oricum nu are cine plati eventuale daune societatea fiind in insolventa?

11. ce ati facut dvoastra in acest scop? un lider de sindicat ar trebui sa se implice intr-un asemenea litigiu? cum l-ati aparat pe Cernev? sau, nu cumva i-ati infipt cutitul in spate? nu cumva l-ati tradat?

 

 

Daca se poate sa ne raspundeti ar fi un gest civilizat. Intrebarile sunt valabile si pentru celalalt vice.

Si speram ca noi cei care vrem sa ne retragem din sindicat nu vom fi maziliti ca si Cernev, pt ca poate fi dat afara abuziv oricare din noi angajatii de rand.

Multumim

 

PS : nici nu realizezi ce prostie ai facut!