Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #23914 Re: ASTA SPUI TU - LEGEA SI CE TREBUIA ADUS LA CUNOSTINTA DIN PARTEA SALARIATILOR!!!!!!!!!!!

2014-07-15 19:27

CORNOIU DA-TI DEMISIA INCOMPETENTULE SI LA AJOFM LA FEL AI FOST, UN PIERDE TIMP SI IMBARLIGA LUMEA CU MINCIUNI, ASTA A FOST CRITERIUL TAU DE PUPINCURIST SI LINGAU DE AI AJUNS IN FUNCTIA ASTA ACUM, SA LINGI BINE... , VEZI CA E POZA CAND SALIVEZI PUPAND SI MANGAIND DUIOS CA AI FOST UNS PREFECT.

#23910: - ASTA SPUI TU - LEGEA SI CE TREBUIA ADUS LA CUNOSTINTA DIN PARTEA SALARIATILOR!!!!!!!!!!!

CORNOIU A SFIDAT TOT IN JURUL LUI SI LA ULTIMA "INTALNIRE" DE-O CAFEA LA PREFECT, A SFIDAT DISPONIBILIZATII SI NICI NU I-A BAGAT IN SALA DE DIALOG-SOCIAL CARE TREBUIA SA FIE STRICT PENTRU INTERESELE SALARIALE ALE TUTUROR (ANGAJATI SI DISPONIBILIZATI)

DISPONIBILIZATI N-AU AVUT ACCES IN SALA DE SEDINTE.

FOTO: Prefectul de Vâlcea i-a sfidat pe foştii angajaţi ai Oltchim

Mai 12, 2014 Scris de  Claudia STANCIU

http://www.voceavalcii.ro/2014051221351/FOTO-Prefectul-de-Valcea-i-a-sfidat-pe-fostii-angajati-ai-Oltchim.html

Un pic de tămâie la capul mortului, Oltchim!

http://www.criterii.ro/index.php/en/valcea/10288-un-pic-de-tamaie-la-capul-mortului-oltchim

 

 

 


http://www.criterii.ro/images/poze/Comisia%20de%20Dialog.JPG...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#23900

2014-07-15 18:16

 

Apropo, cand mai PLEACA SINDICATELE LA PREFECTURA SA NU INGHITITI MINCIUNA CA FAC PLANURI DE PORNIRE SECTII OLTCHIM, NICIODATA NU SE DISCUTA TEMA ASTA ACOLO, LA PREFECT MERG DOAR PENTRU A CERE SALARIILE TUTUROR LA ZI PLATITE (SALARIATI ANGAJATI SI SALARIATI DISPONIBILIZATI ), PREFECTUL ESTE REPREZENTATUL STATULUI ROMAN (GUVERN) IN TERITORIU, PENTRU PORNIRE OLTCHIM SI PLAN DE REORGANIZARE SUNT PERSOANE CARE INCASEAZA MILIOANE CU MULTE ZEROURI IN EURO. DACA ACESTI ASA ZISI LIDERI APARA INTERESELE SALARIATILOR, PAI SA NU MAI MINTA.

SALARIATI (ANGAJATI SI DISPONIBILIZATI). Pana la stingerea litigiilor de  munca,  disponibilizatii au statut de salariat fara angajare, asa ca liderii de sindicat sunt obligati sa le apere interesele, NU CUM S-A INTAMPLAT LA ULTIMA INTALNIRE LA PREFECT CAND  NU AU FOST INCLUSI IN SALA DISPONIBILIZATII.

AMANDOUA PARTILE TREBUIE SA AIBE REPREZENTATI APTI MINTAL LA DIALOGURILE CARE PARTICIPA SINDICATELE, NU INAPTII CARE SUNT PUSI LA COMANADA SA SEMNEZE.

AU OBLIGATIA SA COMUNICE TUTUROR IN PRESA TOT SAU SCRIS IN SECTII.