Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #23523 CCM are fix termenul 01.01.2011-31.12.2014.

2014-07-06 17:50

http://i.imgur.com/lysYAZn.jpg...

#23521: musafir - ccm ?????? TIMPUL CURGEEE... CE A FOST TREBUIE RESPECTAT AZI, ACUM, URGENT ALERTA. OLBIGATIE DE A FACE. IMPUNERE PRIN LEGEA INSOLVENTEI.

 

#23465: -Legea 85/2006   Art. 3. 20. reorganizarea judiciara este procedura ce se aplica debitorului, persoana juridica, in vederea achitarii datoriilor acestuia, conform programului de plata a creantelor. Procedura de reorganizare presupune intocmirea, aprobarea, implementarea si respectarea unui plan, numit plan de reorganizare, care poate sa prevada, impreuna sau separat:
a) restructurarea operationala si/sau financiara a debitorului;
b) restructurarea corporativa prin modificarea structurii de capital social; c) restrangerea activitatii prin lichidarea unor bunuri din averea debitorului;

CCM este aprobat si respectat pana la FINAL, nu mai poate sa nu-l respecte deoarece el a fost activ la data disponibilizarii si este activ pana la data de 01.01.2015.

In baza CCM s-au facut disponibilizari si pe baza lui au oferit daune-interese prin plati salarii compensatorii.

Legea insolventei si toate dovezile aferente OBLIGA LA PLATA INTEGRALA A SUMEI FIECARUI DISPONIBILIZAT IN PARTE CU DREPTURILE DE CARE BENEFICIAZA DIN CCM.

Conteaza atata timp cat banii sunt in decizile de plecare nominal la fiecare in parte pe criteriile CCM cu sumele respective scrise si avizate cu semnaturi si parafe in deciziile de disponibilizare plus impozitate ANAF si pilonul II pensii private.

4. Contractul Colectiv de Munca.


Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.

Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

ATENTIE! PLATILE SALARIALE ALE TUTUROR, SALARIATI SI DISPONIBILIZATI (PLATI SALARIALE COMPENSATORII SI TOATE DREPTURILE LOR NEACHITATE) = > CREDITORI PRIVILEGIATI.  ANGAJATORUL ACHITA URGENT!!!

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

 

5.  ITM raspuns primit de toti la cererea noastra.

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

 

6.  Adeverintele ANAF si Pilonul II pensii private.

http://www.indiscret.ro/articol-oltchim-suspiciuni-de-fals-cu-salarii-compensatorii

28 Mai 2014

- Petitia trimisa de Oltchim impreuna cu disponibilizatii.

23506 Re: Re: Daune interese = despăgubire bănească pentru repararea unui prejudiciu.

 

DOVEZILE EXISTA SI SUNT DAR NU SE POT PUBLICA TOATE AICI, ESTE SUFICENT CEEA CE S-A ARATAT PUBLIC SI PREZENTAT SPRE DEZBATERE PE ACEASTA PETITIE. FIECARE DIN DISPONIBILIZATI  BENEFICIEAZA DE ACTE SI DOVEZI PLUS LEGILE SI STAMPILELE, PARAFELE CU PERSOANELE LEGALIZATE SA LE APROBE, REPREZENTATII STATULUI ROMAN IN S.C. OLTCHIM. S.A. RAMNICU VALCEA SOCIETATE IN INSOLVENTA.

MULTI ACUM INTELEG CEEA CE ESTE LEGEA INSOLVENTEI SI LA CE-I OBLIGA PE ACESTIA CARE AU DECLANSAT-O, ALERTA MAXINA DE REPEDIERE, PORNIRE, PLATA LA ZI SI MUUULTE ALTE OBLIGATII.

AM DEZBATUT PUBLIC TOATE DOVEZILE SI FAPTELE.