Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #23514 Re: Re: salarii compesatorii

2014-07-05 21:24

#23513: - Re: salarii compesatorii

http://i.imgur.com/lysYAZn.jpg...

 

 

OLTCHIM S-A PROTEJAT PE SINE SA TREACA ANUL 2013 DAR A VICTIMIZAT CREDITORUL, SALARIATUL DISPONIBILIZAT, PE ANUL 2014 NEACHITANDU-SI CREANTA LA ZI, DOAR AU IMPOZITAT ANAF SI VIRAT PILON II PENSII PRIVATE.

#23465: -Legea 85/2006   Art. 3. 20. reorganizarea judiciara este procedura ce se aplica debitorului, persoana juridica, in vederea achitarii datoriilor acestuia, conform programului de plata a creantelor. Procedura de reorganizare presupune intocmirea, aprobarea, implementarea si respectarea unui plan, numit plan de reorganizare, care poate sa prevada, impreuna sau separat:
a) restructurarea operationala si/sau financiara a debitorului;
b) restructurarea corporativa prin modificarea structurii de capital social; c) restrangerea activitatii prin lichidarea unor bunuri din averea debitorului;

EXCLUSIV: Gata cu OLTCHIM! Combinatul se vinde la fier vechi (FOTO)

vezi link: http://www.voceavalcii.ro/2014060721862/EXCLUSIV-Gata-cu-OLTCHIM-Combinatul-se-vinde-la-fier-vechi-FOTO.html


[ DISPONIBILIZATII NU SI-AU PRIMIT BANII ]


Pentru adeverinta aceasta s-a platit timbru  ca fiecare dintre disponibilizati sa se informeze si sa afle ca sunt impozitati, la fel si pilonul II pensii private li se opreste pentru informare o suma.


[ DISPONIBILIZATII NU SI-AU PRIMIT BANII ]


Disponibilizatilor, NU li s-a adus nimic scris oficial de la Oltchim ce s-a intamplat cu creanta salariilor compensatorii. ACUM ESTE TARDIV SA MAI FACA ASA CEVA, TREBUIE SA-I ACHITE URGENT LA ZI.

Suntem 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) conform http://www.rominsolv.ro/comunicat-concediere-colectiva-oltchim/

SALARIATII SI SALARIATI DISPONIBILIZATI, AU ROL DE CREDITORI PRIVILIEGIATI IN SOCIETATE CONFORM CCM.

http://www.indiscret.ro/rks_images/articles/add_1_image_3232.jpg...