Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

ueeeee

/ #21336 Re: Re: Re: Sume datorate de DISPONIBILIZATI

2014-05-30 19:24

#21331: - Re: Re: Sume datorate de DISPONIBILIZATI

banii sunt sau nu sunt importanti... sunt doar un mijloc de a trai si cam atata. ceea ce este foarte important si prea putini inteleg este faptul ca principiile de functionare a tarii sunt incalcate fara niciun pic de rusine de catre cei care trebuie sa le respecte si sa le apere.

Luni, pe langa plangerile penale depuse la DNA si DIICOT, trebuie mers si la tribunal si solicitata lista/tabelul definitiv si hotararea primei adunari generale a creditorilor. de asemenea trebuie sa incercam sa discutam si cu comitetul creditorilor pentru a elimina cele doua capuse bdo si cucurigu ca administratori judiciari. de asemenea trebuie sa cerem numirea altui admininstrator special, un om care nu a avut de a face cu ministerul economiei si comertului si cu avas. de fapt avas este groparul societatii prin administrarea pe care a practicat-o in ultimii 10 ani.

o mare lacuna a legislatiei din romania se refera la "decaderea din drepturi" a posesorului, in acest caz statul roman, care nu a administrat corect si eficient ceea ce noi toti cetatenii i-am incredintat si se numeste generic proprietatea statului (a noastra a tuturor sau a nimanui)

si, culmea, la stana oltchim a fost pus paznic lupul din avas, colegul lui rodin traicu- groparul RAAN turnu severin si al oltchim-ului, domnul stanescu.