Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #21267

2014-05-29 16:15

"Reprezentanţii statului, prefectul de Vâlcea cât şi conducerea Consiliului Judeţean, le-au transmis acestora că plăţile compensatorii au fost trecute la masa credală, Oltchim în insolvenţă din ianuarie 2013, şi că urmează să le fie achitate acestora în momentul privatizării combinatului."

 

 

FALS si UZ de FALS, banii nu sunt la masa credala. N-am fost instintati si nici nu ni s-a cerut acordul pentru asa ceva. Nici nu aveau cum, deoarce acesti bani au fost dupa intrarea in insolventa conform CCM (Contractului Colectiv de Munca) oferite la plecarea disponibilizarii colective, masa credala fiind la data intrarii in insolventa si avem blocati  banii deturnarilor de fonduri catre CAR si banci, care nu au ajuns la acestia, plus restantele aferente anului cu pricina..., care exista in hartiile care le detinem fiecare dintre noi la plecare...

 

CONFORM HARTIEI DE LA ANAF SE DOVEDESTE CA NU SUNT LA MASA CREDALA, ELE FIIND CA SI IMPOZITATE SI VIRATE NOUA, O ALTA INCALCARE A LEGII, NOI NE INTRAND IN POSESIA BANILOR!!!!!!!!!!!!!

http://www.indiscret.ro/rks_images/articles/img_cover_3232.jpg...