Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #20763 BREAKING NEWS: Vadim Tudor a discutat cu disponibilizaţii de la Oltchim (FOTO)

2014-05-14 08:37

http://www.voceavalcii.ro/2014051421376/BREAKING-NEWS-Vadim-Tudor-a-discutat-cu-disponibilizatii-de-la-Oltchim-FOTO.html

http://www.voceavalcii.ro/media/k2/items/cache/ee1d2dc2974177e86ef8c87a6d484f77_...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aflat în campanie electorală, în trecere prin judeţul Vâlcea, Corneliu Vadim Tudor s-a oprit în faţa Prefecturii pentru a sta de vorbă cu disponibilizaţii de la Oltchim care protestau pentru că nu şi-au primit salariile compensatorii promise.

„Ce faceţi aici, oameni buni?" – i-a întrebat fostul lider peremist şi candidat independent la alegerile europarlamentare din 25 mai a.c. Foştii salariaţi de la Oltchim i s-au plâns lui Vadim că autorităţile îşi bat joc de ei şi nu vor să le plătească salariile compensatorii. „Unde este prefectul de Vâlcea? Aţi discutat cu el? Dacă aveţi o listă de revendicări, vă rog să mi-o daţi. O să o public eu în ziarele mele. Aveţi toată încrederea în mine. Nu o să vă dezamăgesc" – le-a spus Vadim protestatarilor.

După 15 minute de discuţii, Corneliu Vadim Tudor s-a urcat în dubiţa sa electorală şi şi-a văzut de drum, lăsându-i pe disponibilizaţi în faţa Prefecturii şi cu aceleaşi probleme.

 

http://www.voceavalcii.ro/images/POLITICIENI/vadim_prefectura_valcea_1.jpg...