Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #20620 Re: Re: Re: Re: Re: NU ESTE ADEVARAT,DACA CITEATI MAI BINE,SPUNE CA BANI SE VOR DA IN FUNCTIE DE PRO

2014-05-11 17:18

#20619: picasso iti raspunde - Re: Re: Re: Re: NU ESTE ADEVARAT,DACA CITEATI MAI BINE,SPUNE CA BANI SE VOR DA IN FUNCTIE DE PROFIT,

Prietene, legea spune sa se aplice. Asa spune legea. Vindem masinile cu care se plimba smecherii, vindem tot ce este inutil, le taiem salariile tuturor pacalicilor astora, le lichidam tot, luam si noi banii si voi banii la zi si asta este, iar  ei daca muncesc primes leafa. Ei sa se ocupe sa aduca bani, ca instalatile aduc bani daca au materie prima, daca nu...., sa piara si ei de foame cum murim noi. Pai cum..., ei se lafaie si noi strangem bugetul pentru curu lor gras si pervers. LEGEA E LEGE PENTRU TOTI. SA SE ACHITE TOT LA ZI. Nu e treaba noastra de unde vin cu bani, sa vina, au buget si au  de unde, E TREABA LOR DE UNDE ADUC BANII, si daca ne gandim chiar exista. Ei pana acum au aplicat legea pe jumatate, au facut disponibilizari si dupa...gata, stop, au mintit si au incasat bani, dar au ingrosat datoriile.... Trebuiau sa respecte toata legea, sa-si achite datoriile, sa caute si sa gaseasca solutii de pornire la capacitate, sa aduca profit..... EI PE ASTA PRIMESC BANI, BANI MULTI, nu au facut NIMIC, ba mai mult ...,au adus DEZASTRUL, POTOPUL.

 

P.S. Pai ei nici nu muncesc si se fac ca muncesc si au salarii de ne vajaie urechile, noi cu salarii si bani muuult mai putini ca ei, avem lege si nu  ne ocupam sa o respecte ei, care ne mint in continuu si ne ametesc de ani de zile.