Catre conducerea postului tv Antena 1

EMA

/ #205 MASURI URGENTE

2014-03-09 18:58

Va rugam respectuos sa se ia masuri imediate impotriva concurentului Raymond care in timpul galei de sambata a avut indolenta de a ma jigni intr-un mod execrabil.Sunt unul din miile sau sutele de mii care dau viata acestei emisiuni, fara rating - ul pe care il facem noi, acesta emisiune nu ar mai fi existat iar ei(concurentii) nu si-ar mai fi putut arata caracterele infecte.
Va rog, in aceasi masura, sa luati masuri si impotriva concurentei Costantina care a avut nesabuinta, de altfel cunoscuta si fara de mirare, sa numeasca aceasta tara o tara de victime. Daca nu le face placere celor doi sa locuiasca si sa iubeasca aceasta tara, granitele sunt libere si pot pleca oricand intr-o tara de calai, unde cu siguranta se vor incadra mult mai bine.
Sa va fie rusine pentru acest comportament inadecvat pentru un cavaler si domnisoara

GREBLA????? OANA ESTE O GREBLA dupa spusele lui Raymond! Dl Raymond stie ce este o grebla? O grebla este o ustensila agricola folosita de stramosii nostri si chiar in prezent de oameni muncitori, harnici, ustensila fara de care dl Raymond nu ar putea imbuca un colt de paine.

Cuvintele sunt de prisos, speram sa se ia atitudine si DA RECUNOSC AM FOST O VICTIMA, O VICTIMA A VOASTRA, LASANDU-MA INSELATA DE VOI, RAYMOND SI CONSTANTINA,SI ACORDANDU-VA INCREDERE PANA LA UN MOMENT CAND TU RAYMOND M-AI AMENINTAT CU ARMA LA CAP IAR IN MOMENTUL ACELA M-AM TRAZIT LA REALITATE. MULTUMESC!