STOP grațierii lui Gică Popescu

alt musafir

/ #24 stire la PRO TV

2014-03-06 21:43

Cateva parti din stire.
INTERVIU Sebastian Bodu povesteşte ancheta din "Dosarul Transferurilor": "A trebuit să trimit Garda Financiară peste LPF

V-aţi fi aşteptat la un astfel de deznodământ?
Dacă m-aţi fi întrebat înainte de deciziile Curţii de Apel de ieri, aş fi zis că şansele sunt egale, 50-50.

Cum a pornit acest „Dosar al Transferurilor” ?
A plecat de la investigaţiile jurnalistice, de la nişte articole de presă, care mi s-au părut bine scrise. De regulă, nu poţi începe o investigaţie pentru orice apare în presă, dar de această dată ancheta era bine documentată, mi-a atras atenţia. Plus că eram deranjat de faptul că lumea fotbalului s-a considerat mereu un stat în stat. Am demarat această investigaţie, am început cu procurarea contractelor de la Ligă, am făcut solicitare să ni se dea documentele referitoare la acele transferuri şi, surpriză, nu ni s-au dat!

Ce aţi văzut în documentele de la LPF?
M-a umflat râsul! M-am uitat la sume, erau ridicole! Mi-am zis, „Băi, să fie”! A fost primul indiciu că ceea ce se scria în presă era corect. Apoi a urmat partea cea mai grea a investigaţiei, să aflăm sumele reale. Asta însemna să le primesc de la administraţiile financiare din ţările respective în care evoluau jucătorii transferaţi. Germania, Italia, Spania, Ucraina, etc.
NO COMENT, NO COMENT, NO COMENT. oare mai crede cineva ca sunt nevinovati ?