Patrimoniul istoric national între profesionism si amatorism

ADEVARUL BIRUIE, MINCIUNA DISPARE

/ #496 Balaurul urla din rasputeri si scoate foc pe nari

2014-03-01 17:28

Nu va mai agitati ca Dunarea la Cazane.
Mai baieti Detectoristi,va spun baieti pentru ca sunteti tineri si multi nu ati mai prins Cazanele de pe Dunare pentru ca au fost inghitite de Dunare cand s-a construit hidrocentrala Portile de fier.
Voi Detectoristi autorizati si plini de elan tineresc, voi care ati dat o lectie Arheologilor anchilozati si alterati prin predarile de tezaure, artefacte, obiecte antice.Va respect pentru corectitudinea voastra si va zic: cinste voua.
Poate ca nu stiti ce se intampla in zilele acestea, adica de la inceputul anului, atunci sa va deschid ochii ca sa vedeti asa cum Domnul a deschis ochii orbului:
La inceputul anului a aparut o stire bomba cum un Detectorist ar fi omis sa predea Muzeului cateva monede din argint, nu comentez pentru ca exista doua variante si sper ca adevarata sa iasa la lumina dupa cercetari.
Aceasta intamplare a aparut dupa ce acel Detectorist a refuzat sa predea peste 200 de monede Muzeului din Neamt si le-a predat legal Muzeului National unde a fost primit cu caldura.
Sa ne intoarcem la acest an.Dupa scandalul iscat premeditat sau intamplator, in loc sa cada capul Detectoristului Dumnezeu a facut dreptate si a cazut alt cap, cap de seama in Neamt,cap cu relatii sus puse.
Ia sititi boieri dumneavoastra aice a cui cap a cazut dar mai ales cine sprijinea asel cap ?
http://zch.ro/?p=40396
Da boieri dumneavoastra ati zgandarit viespili si acusica s-au adunat impotriva voastra pezevenchilor.
Acu viespili s-au pus pe bazait si cer razbunare, razbunare pe cei care au avut curajul sa spuna adevarul in aceasta tara, care au avut curajul sa arate ca la noi inca se mai ascunde adevarul si se arunca stiri mincinoase pentru ca uni sa-si faca dreptate cu ori ce pret.
Aici sunt interese mari si dupa cum arata romanul de la #495 daca vor sa mai si legalizeze obiectele de patrimoniu fara acte,cumparate ilicit atunci ati zgandarit si rechinii din romania care au tentacule ca in serialul "Caracatita" asa ca v-ati pus in cap rechinii care musca rau.
Acum asteptati si vedeti ce va fi dar la cel mai mic semn sau postare reactionati pentru ca daca taceti caracatita va reusi sa prosteasca Romania.
Mergeti mai departe cu adevarul si numai adevarul pentru ca adevarul distruge minciuna.
Credeti in Adevar si veti birui.Fiti cinstiti, onesti si un exemplu pentru altii.
Va doresc sa aveti liniste sufleteasca si sa biruiti Balaurul asa cum si Sf. Gheorghe a biruit.
Domnul Dumnezeu sa va ajute iar Ingerii Lui sa va pazeasca, credeti si veti biruii.