Loc de joaca Parcul Titulescu Brasov

Brasoveanca Daniela

/ #4

2014-03-01 06:32

Mi se pare ilogic sa distrugi ceva existent.Relocare? E stiut, chiar si noi daca ne mutam, strangem mobila, o remontam...deja e subreda, nu mai e ca la inceput.Asa va fi si cu acest loc de joaca.E bun, nou, de ce sa il mutam cand cel nou poate fi amplasat pe un loc ,,virgin" si care duce lipsa cu adevarat de un loc destinat copiilor.
Intr-o declaratie a domnului Viceprimar ne dadea exemple de noi locatii sau chiar in acelasi parc, in alt loc.Creierul si inima mea se simt jignite.Pentru ce sa o facem?De ce atata incapatanare?Cui ,, i s-a pus pata" pe acest loc?Exista un interes?Din punct de vedere economic nu e rentabil sa plateasca primaria niste muncitori, pentru strangerea celui existent, pentru remontarea lui, masini,benzina,pentru transport, etc.In plus, sa nu uitam ca traim in Romania, unde, se mai pierde cate ceva pe traseu..Sau acesta e un cal Troian si ne pomenim cadou si cu o parcare noua?
Reclama? Nu prea e vizibil, mai buna ar fi locatia din centru Civic sau intersectia dintre str. 15 Noiembrie si str.Iuliu Maniu, pana in sensul Giratoriu, unde la ora actuala e pustiu si ceva balari.Spre deosebire de Parcul Central unde daca nu vor taia copacii(oare?) acest Avion, loc de joaca, reclama, cum vreti sa denumiti, nu va fi vizibil,aici poate fi vazut de pe ambele strazi.In plus acolo e trecerea de la arhitectura Brasovului Vechi spre cel Nou.