Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #16816 SE JOACA TARE!

2014-02-07 15:45

#16814: - SE JOACA TARE!

Ministrul Gerea o dă în bâlbâială, întrebat de privatizarea Oltchim. Discuţii inutile cu marile concerne?

http://www.ziarulargesenilor.ro/ministrul-gerea-o-da-in-balbaiala-intrebat-de-privatizarea-oltchim-discutii-inutile-cu-marile-concerne/

Deşi explică faptul că sunt mulţi „jucători” importanţi interesaţi de Oltchim – Arpechim, întrebat despre previziunile cu privire la această privatizare, ministrul Economiei Andrei Gerea declarară: „Sunt pozitive, aş putea spune”.

A dat un răspuns cu „jumătate de gură”, pe semne că nici domnia sa nu prea crede ce spune. A explicat într-adevăr că sunt consorţii importante interesate de această privatizare, din China, Ungaria, sunt discuţii cu un consorţiu rusesc, dar şi cu alte trei companii din Turcia care vor să participe la sesiunea de dosare din 31 martie.

Vă reamintim că a fost prelungit termenul de depunere a ofertelor pentru privatizarea Oltchim, la pachet cu Arpechim, de la 31 ianuarie, la 31 martie.

De asemenea, întrebat fiind de probabilitatea unei noi amânări privind depunerea ofertelor pentru privatizarea Oltchim, ministrul Gerea a dat din nou un răspuns bâlbâit: „Pe 31 martie ar trebui să ştim sigur ce se întâmplă, doar dacă nu ştiu ce poate interveni…”.