Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #16722 MEMBRII SVO: NU VA FIE FRICA. GHIOCA SI CERNEV JOI PICA.

2014-02-05 11:45

AMR O ZI. "VOTATI-L" PE CERNEV SI VOTATI MICSORAREA LEFURILOR SI DISPONIBILIZAREA SALARIATIILOR.

Si, uitati ce declara cernev in ZIARUL DE VALCEA - http://ziaruldevalcea.ro/2013/12/16/contractul-de-privatizare-al-oltchim-va-fi-semnat-la-hotelul-double-tree-by-hilton-din-bucuresti/ cu privire la cauzele insolventei:
"alte cauze ale insolvenţei SC Oltchim SA au fost reprezentate de majorarea salariilor într-o perioadă în care se acumulau pierderi masive, investiţii enorme în instalaţiile neproductive, lipsa unor măsuri de restructurare (adica si disponibilizari de salariati) în perioada în care combinatul a fost afectat de criza economică".

Adica, in traducere libera, cernev il cearta pe Roibu pentru ca:
- a marit salariile la Oltchim;
- nu a disponibilizat salariatii de la Oltchim.

Bine tovarasu' cernev, cand Roibu ti-a marit salariul de sef sectie - paznic de zi la "fiare" inerte, de ce nu ai refuzat acest lucru si de ce nu ai cerut sa fi disponibilizat. Ai tras cu dintii de scaunul tau caldut si nu ai cedat decat atunci cand ai fost trecut la dispecerat pe bani mai multi si pe timp liber berechet.

Cand ai fost "uns" ca reprezentant al salariatilor - viitor presedinte de sindicat ti-ai tras si bonus: transferul sotiei de la design.ro la oltchim si nu pe post de palmas si nu pe bani putini.

Cand ti-ai "tras" sindicat cu ce ai momit oamenii ca sa se inscrie in sindicatul tau? Nu cumva cu marirea salariilor, cu functii special si ad-hoc infintate, cu garantarea "vesnica", "intru vesnica ta pomenire", a locurilor de munca pentru membrii tai de sindicat?

Cand 1.000 de oameni au fost disponibilizati tu ai spus "pas" atat pentru tine cat si pentru consoarta ta.

Acum vii sa ne spui ca Roibu a gresit cand ne-a marit salariile si nu ne-a disponibilizat?

Asa gandeste un lider de sindicat si asa sunt aparati salariatii prin masuri de disponibilizare si de inghetare a salariilor?
Tu vrei sa ne convingi sa te realegem presedinte la SVO dupa care o se ne spui ca trebuie sa acceptam MICSORAREA SALARIILOR si NOI DISPONIBILIZARI.

CEI CARE DORITI MICSORAREA SALARIILOR SI NOI DISPONIBILIZARI, VOTATI-L PE CERNEV SI GASCA LUI DE "MAFIOTI".


HAIDE-TI, JOI 06.02.2014, LA SEDINTA SI HAIDETI SA MICSORAM NUMARUL CONDUCERII, SA MICORAM SAU SA ANULAM COTIZATIA (PENTRU CA CEI CE VOR FI ALESI SUNT SALARIATI AI COMBINATULUI), SA MICSORAM SAU SA ANULAM INDEMNIZATIA DE LIDERI SI SA ALEGEM ALTE PERSOANE LA CONDUCEREA SVO, INDEPARTANDU-I PE CEI DE MAI JOS.

CERNEV -2000 sau 1700 RON
GHIOCA -1400 RON
DOBRE MARCELA -1000 RON
SARPE -500 RON
MORCOACE -500 RON
ION DAN -500 RON
PATRASCU -500 RON

VREM ALEGERI LIBERE SI NEARANJATE, FARA IMPUNERI DE LIDERI.
VREM LIDERI ADEVARATI NU LIDERI DE "BANCURI"!
TOTI SUNTEM MEMBRII SVO, TOTI SUNTEM LIDERI.
NU ACCEPTATI CA ALEGERILE SA FIE FACUTE NUMAI DE ASA ZISII DELEGATI. PUTETM PARTICIPA TOTI MEMBRII.

TOT JOI LA ORELE 15:00 VA FI LA OLTCHIM SI DOMNUL MINISTRU ANDREI GEREA.