VREM PÂRTIA DE SCHI FUNCȚIONALĂ ÎN SEZONUL DE IARNĂ 2014

state vasile

/ #121 CORELONE, BLANARU SI ALTII CARE AU DOVEZI

2014-01-26 18:43

Va invit sa veniti cu mine la Bucuresti daca ati semnat petitia .

O petitie este un document redactat oficial prezentat unui oficial al guvernului de catre un cetatean sau un grup de cetateni. Scrierea unei petitii este un mod de a responsabiliza o persoana sau un grup de oameni pentru a obtine de la functionari ceva care este considerat important sau necesar.

Aceasta petitie este initiata de mine si m-au ajutat cu sfaturi si alti tineri.

Cat despre fostul primar eu nu comentez că nu am dovezi cred ca ar trebui sa se autosesizeze DNA ul.

Daca voi aveti dovezi împotriva lui Serban si împotriva lui Negura va rog sa sesizati DIICOT si DNA eu unul habar nu am de chestii economice stiu doar ca se vorbeste mult si se face putin , daca autoritatile statului nu își fac datoria înseamnă ca sunt mână în mână cu hotii care se plimba liberi, ar trebui judecati si daca sunt gasiti vinovati sa plateasca.

Eu va rog un singur lucru, sa faceti si voi ceva indiferent ce eu as fi foarte bucuros sa vad pe altii mai destepti ca mine si mai normali care stiu tot  sa se implice dar nu fac nimic.

Tocmai de aceea am dorit si am initiat o petitie pentru a vedea cine cu cine este si uite asa aflam adevarul pe care unii dintre noi nu îl stiu.

Eu îmi câștig pâinea în mod cinstit lucrez pe vapoare si din când în când ancorez.

Nu stiu sa scriu bine româneste deoarece nu sunt profesor de limba română, din punctul meu de vedere conteaza ce vrei sa transmiti nu conteaza cum scrii fiind mai batrân nu sunt un as al computerelor si mai fac greseli de tastare e ceva normal mai ales când ai multe de spus.

Am nevoie de cativa voluntari sa vina cu mine la Bucuresti sa depunem petitia in mod direct la ministere.

Traim încă într-o țară liberă și putem spune ce gândim fie ca unii nu sunt de acord  asta e democratia.

Va multumesc tuturor pentru înțelegere .