VREM PÂRTIA DE SCHI FUNCȚIONALĂ ÎN SEZONUL DE IARNĂ 2014

STATE VASILE

/ #108 petitia este o forma de PROTEST

2014-01-25 13:54

Sa clarificam cateva lucruri.

O petitie este un document redactat oficial prezentat unui oficial al guvernului de catre un cetatean sau un grup de cetateni. Scrierea unei petitii este un mod de a responsabiliza o persoana sau un grup de oameni pentru a obtine de la functionari ceva care este considerat important sau necesar.

Trimisa deja în format electronic urmând si alte surprize

stiri@antena3.ro,
jurnal@tvriasi.ro,
stiri@antena1.ro,
contact@antena2.tv,
contact@b1tv.ro,
info@kanald.ro,
pr.grup@realitatea.net

info@mdrap.ro,
drp@gov.ro,
avp@avp.ro,
procetatean@presidency.ro,
contact@sgg.ro,
petitii@mai.gov.ro,
presedinte@mturism.ro


1.Nu sustin pe nimeni din primarie deoarece eu am fost plecat mult timp din tara.


2.Sunt un locuitor al acestui oras de 47 de ani si am luat parte si eu intr-o oarecare masura la schimbare regimului din 89.


3.Eu iau mereu atitudine împotriva tuturor celor care ne conduc le cer să dea socoteala.


4. Orientarea mea politica în prezent totul pentru tara sau miscarea legionara deci sunt contra politrucilor de orice culoare.


5 Primarul Mihaita Negura nu este Campulungean si nu am ce sa-i reproșez indiferent de ce culaore politica are , asculta pe toti .


6.Sunt multi care ar face si ei ceva dar nu au curaj sa se implice si sa vorbeasca asteapta ca cineva sa sparga gheata sau sa ridice mingea le fileu, eu consider ca mi-am exercitat dreptul meu castigat prin constitutie de a face o petitie la care au semnat multi dar initiatorul sunt eu cel care mă expun pentru voi toti.


7.Ma bucur ca am fost inteles , noi am aratat ca sutinem terminarea lucrarilor .


8.O sa plec la Bucuresti sa depun aceasta petitie care a fost deja trimisa la mai multe deprtamente ale statului.


9. Eu urmaresc doar un singur scop sa îmi gasesc un loc de munca acasa în domeniul hotelier la experienta pe care am acumulato in strainatate timp de 15 ani.


10. Va astept pe toti cei care ganditi ca mine sa veniti alaturi de mine si de ce nu sa înfiintam si noi o miscare de rezistenta , nu stiu ceva care sa IA ATITUDINE si sa ne implicam sa-i punem la treaba daca nu ei toti dorm în papucii statului.


11.State Vasile eu m-am simtit jignit de actuala guvernare USL nu ca cei din înaintea lor au fost mai buni , penru mine exista un singur drum si o iubire tara mea si orasul meu.

DACĂ NU PARTICIPI , NU SE SCHIMBĂ NIMIC ...

contează să-ţi pese - aşa începe
contează să vrei - aşa porneşti
contează să crezi - aşa rezişti
contează să lupţi - aşa construieşti
contează să învingi - aşa reuşeşti .

Vasile State Trainer Restaurant Manager

GRAPINI TREBUIE SA SE TINA DE CUVANT așa cum a promis la Câmpulung Moldovenesc.


12.State Vasile "Copii ai lui Dragoş Vodă şi ai Bucovinenilor, fiii lui Ştefan cel Mare şi Sfânt, scrieţi pe steagurile voastre: Străinii ne-au copleşit. Presa înstrăinată ne otrăveşte. Politicianismul ne omoară. Sunaţi din trâmbiţe alarma. Sunaţi din toate puterile.

În clipa când duşmanii ne copleşesc şi politicianii ne vând, Români, strigaţi cu înfrigurare ca pe potecile munţilor în ceasurile de furtună: Patria! Patria! Patria!"


Cine doreste sa ma cunoasca mai bine sunt disponibil.


Daca ma explic politic si fac une afirmatii pro sau contra sunt afirmatii ale unor lucruri pe care le vad si acesta petitie este de fapt daca intelegeti un protest pasnic scris împotriva tuturor POLITICIENILOR IMPOTENTI DE 24 DE ANI încoace .
Deci sunt bucuros ca sunt multi oameni care sunt indignati ca mine si ne punem sperante daca mai avem în cine.

Va multumesc tuturor pentru solidaritate si pentru semnaturi.