VREM PARTENERIAT CIVIL IN ROMANIA


Musafir

/ #212 Putin către homosexuali: Veniţi la Jocurile Olimpice, dar „lăsaţi copiii în pace”

2014-01-24 08:30

„Nu interzicem nimic şi nu arestăm pe nimeni. Legea noastră nu prescrie nicio pedeapsă pentru aceste tipuri de relaţii, spre deosebire de legile din alte ţări”, a spus el.

A accentuat însă faptul că legea interzice propaganda homosexuală îndreptată către copii.

Putin a semnat în iunie anul trecut legea care interzice promovarea homosexualităţii şi a altor forme de „relaţii sexuale netradiţionale”, interzicând efectiv festivalurile homosexualilor şi încercările grupurilor activiste homosexuale străine de prezentare a stilul lor de viaţă drept unul normal, precum şi campaniile pentru recunoaşterea legală a relaţiilor între persoane de acelaşi sex.

Legea a enervat activiştii homosexuali şi guvernele străine, provocând ameninţări cu demonstraţii şi boicot la Soci.

Totuşi, Comitetul Olimpic Internaţional a declarat în septembrie că interzicerea propagandei homosexuale nu este împotriva politicilor sale.

... Carta Jocurilor Olimpice interzice anume demonstraţiile sau propaganda politică în orice zonă în care se desfăşoară Jocurile Olimpice.

http://www.drumeuropean.ro/?p=2960&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=putin-catre-homosexuali-veniti-la-jocurile-olimpice-dar-lasati-copiii-in-pacePublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook