Abuzurile din Romania trec oceanul

Heil Hitler

/ #26712 "Treziti-va"

2014-01-18 22:19

"TREZITI-VA" oameni buni. Nu vedeti ca toti politicienii nostri de dupa 89, hoti de tara, ne-au furat toata tara, au vandut tot, au inchis toate fabricile. Voi stiti ca si acum, cand noi vb aici, astia vand o parte din Transgaz, o parte din Transelectrica, vor sa vanda Oltchimu, vor sa vanda CFR. etc... Jumatate din forta de munca a plecat in strainatate sa spele la cur babele, sa le culeaga capsunile si portocalele, am ajuns sclavii lumii.

Treziti-va. Nu intelegeti ca toti politicienii nostri, doar se rotesc la furat tara

Si de ce ei ne fura tara? Pentru ca nimeni nu ii deranjeaza. Ne-au dezbinat, impartindu- ne in iliescieni si anti-iliescieni, in basisti si anti-basisti, ne-au redus la tacere, fiindu-ne frica sa vb si in familie.

Oameni buni, hai sa ne unim, sa iesim in strada cu sutele de mii si sa le spunem politicienilor ce vrem noi si ce trebuie sa faca ei pentru tara, si nu doar pentru ei sa faca. Ia sa vedeti ca nu or sa isi mai faca ei de cap, sa vanda tot, sa fure tot, daca o sa ne vada pe toti in strada.

"Treziti-va" o data. Nu intelegeti ca ei "chipurile" se cearta intre ei. De fapt ei astfel ne manipuleaza si ne tin dezbinati, impartiti. Nu intelegeti ca ei vor sa ne tina needucati, saraci si prosti, pentru a ne putea manipula (prosti cu o galeata sa ii votam). Nu intelegeti ca ne mint ca noi nu suntem in stare sa muncim ca italianu, ca spaniolu, si de aceea noi trebuie sa avem salarii mici. Alta minciuna de a lor e ca altii de afara ne conduc, astfel scuzandu-si ei furaciunile. Cei de afara nu ne pot fura fara complicitatea lor (i-ati vazut legandu-se pe vreunul de gardurile fabricilor).

Hai sa ne unim si sa iesim in strada sa le spunem noi ce trebuie sa faca, nu sa isi faca ei smenurile.

E singura noastra sansa,..