Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia


Musafir

/ #25878

2014-01-18 15:52

Este profund IMORAL sa castigi atitia bani (notarii in general) nefacand practic mai nimic. Acest lucru este posibil printr-o legislatie absolut toxica si profund imorala la adresa oamenilor muncitori din tara asta: medici, profesori, tarani, muncitori etc. Care este plus valoarea adusa de notar, comparabil cu cea de ex. adusa de un medic platit cu 900 lei/luna? Este absolut JIGNITOR si de o LASITATE CRASA aceste actiuni promovate de atatia ani de clasa politica romaneasca.

Mai mult, este profund IMORAL sa platesti aceleasi cote de impozit la asemenea venituri ca si amaratul de roman care n-are bani nici macar sa manance... Din nou, politicienii nostri sunt cei care au facut posibil acest lucru.

Este profund IMORAL sa traiesti in lux, cand oamenii simpli din jurul tau se scalda in saracie si mizerie, cand viata lor nu face doi bani.

Este profund IMORAL sa-ti atribui avantaje absolut nemeritate pe munca si spinarea poporului roman. La acest capitol, politicienii nostri sunt cei mai buni...

In CONCLUZIE politicienii romani in marea lor majoritate SUNT PROFUND IMORALI! nu au constiinta, nu au bun simt, atata vreme cat consimt si promoveaza prin legi ACESTE LUCRURI PROFUND IMORALE LA ADRESA POPORULUI ROMAN.

SA LE FIE RUSINE!

P.S. Ne mai miram ca conducatorul suprem, isi baga mana adanc in buzunarul romanului?... sa platim comisioanele, mita, premiile nerusinate si luxul alesilor nostri! sunt niste hoti ordinari. Hotia a devenit lege si onoarea a disparut din recuzita politicienilor. Nu merita nici macar un scuipat.