Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

un roman

/ #21156 Basescu Traian, nu mai esti demult conducatorul nostru.

2014-01-17 21:10

Ne-ai violat ISTORIA.
Citeam un documentar despre Stefan cel Mare, declarat cel mai mare roman al neamului nostru. Doamne ce diferenta. Conducatorul, chiar daca nu poate sa fie perfect macar incearca sa fie un exemplu pentru cei care il urmeaza.
De cand ai intrat in viata politica, ai avut un singur interes, un interes personal, iti place bogatia si viata indestulata dar nu te-ai gandit decat la tine si acolitii tai, poporul nici nu a fost luat in seama, NU ERA PE LISTA TA DE PRIORITATI. Cred ca esti un al 2-lea Ceausescu, de fapt esti mai rau decat el. Pe vremea lui natia noastra era unita, tu ai reusit, aproape de fiecare data cand ai iesit in public, sa invrjbesti oamenii intre ei. Te-ai inconjurat de oameni incompetenti,de oameni care nu respecta legile tarii, de oameni care "iti canta in struna" numai ca sa fie acoperiti de numete tau in fata Justitiei.
Esti un om fara onoare si fara rusine, daca vezi ca poporul nu te mai vrea de ce te agati cu unghiile de putere ? De fapt stim cu totii raspunsul, PUTEREA inca te apara, dar de JUSTITIA ta, asta chioara, surda si schioapa.
Pe masura ce jurnalistii mai descopera cate ceva ajungem sa te cunoastem din ce in ce mai bine si ne ingrozim pana unde ai putut sa ajungi cu faradelegile.
Fii barbat, asa cum iti place sa spui, fata in fata cu poporul roman si respecta-i vointa.
Poporul acesta de care ti-ai batut joc tot timpul nu te mai vrea.
Pentru DUMNEZEU , macar o data in viata ta, respecta-ti poporul.