Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia


Musafir

/ #17552

2014-01-17 17:19

octavian paler prin 2005 - 2006 la antena 1 spunea ca s-a pacalit sustinandu-l pe traian basescu.
.... pe mine basescu nu a reusit niciodata sa ma pacaleasca sa-l votez...
... iar astazi dupa ce antena lui voiculescu a contribuit cel mai mult ca basescu sa iasa presedinte in 2004 (chiar voiculescu a declarat ca intr-o intalnire cu base intermediata de george copos a convenit ca-l va ajuta in campanie) , iar nu ma voi pacali sa sustin ceea ce sustine o gasca de manevra care nu are nici in clin nici in maneca nimic cu buna intentie.

deschide ochii romane !!!

sunt sigur ca Traian Basescu nu merita funcia pe care o are... dar:

1: - politica econimica a tarii si contractele semnate de stat sunt in responsabilitatea guvernului condus de alt pacalici... asa ca basescu nu poate fi, data fiind situatia, decat un ghimpe in coasta.
2: - daca basescu da elan procurorilor sa faca dosare usl nu ma deranjeaza. m-a deranjeaza ca poate protejeaza oameni din anturajul sau dar atata timp cat procurorii au ochii pe guvern e preferabil variantei in care vor fi protejati cei din usl si vanat basescu. de ce? pt ca oricum basescu va fi vanat incepand chiar cu debutul anului 2015.


fii romane lucit si nu gandi patimas caci asa te pacaleste escrocul !!

ps: daca te gandesti vreunul sa ma faci "basist" iti spun de acum ca esti un prost si un cretin care nu stie ce vorbeste !