Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia


Musafir

/ #13854

2014-01-17 13:00

Semnat repetat /pt. completat comentariu.
Dupa ce pana-n noapte parlementul tinut piept lui Betty "cea - dupa frumoasa - cea hoata", itit si Don' Ponta, acceptat reluat vot, cu "iesit" la CCR Don' "erata".
Tot Don' Ponta revenit - de la "Secera si Ciocan" re/convertiti de la stea rosie si Mao la matanii crestine - din Bruxelles cu...ERATA.
Desi contravenienta Conferintei de la Venetia,
europeana get-beget! De care noi am aflat, nu cum
corect, oficial, ci de la un ziarist, Radu Tudor.
- Dilema majora: daca Dl. Ponta nu stia este grav. Daca insa stia e si mai! ("nu e bine...") /dand cu ea peste ochi chiar nici Don' Baros n-ar mai fi putut zice "pas"!
Dupa ce onorata CCR curte a dispus, a dua zi in noapte (5 a.m.) o...(inovata!) "erata"...pe cam invers! Aici, "buba"...de-a dreptul, penala. Sub stampila drept de semnatura! Presedinte CCR nu are loctiitor si vice /stiu gresit?!, sau... semnatura in fals, abuz/uzurpare de functie, substituire de persoana si alte etc. (pe strict CP)...chiar daca peste zile colegii cica validat (de si scapat, si rusinii) faptele tot comise!
Peste care Curtea mai dispunand inca (imi scapa forma) privind "...bunei desfasurari referendum
si prin asigurare prezenta...". Fata de care:
- unul (cu si aport "din afara" /cum permis!) ca "sa nu vina lumea la vot!" - flagrant contra
dispunere CCR si perfect ilegal/contraventie - despre asta...tacere, nimeni incriminat!
- altul insa, tocmai de chemare la vot (si, cum trebuia, si organizat), inculpat!
Rezultat extraordinar! Dar...invalidat CCR, ca -chipurile - NE/cvorum! Cu si oficial de afara ca el stiind ca falsificare masiva de milioane!
Fara si perfectat final, cum legal, prin obligat validare parlament. Ca neconvocata (de-un an) sedinta. Ceruta insistat de Dl. Ghise (o fi nebun?!, ca solidari toti contra!). Ca nu vrea Don' Zgonea /de capul lui chiar?!, sau doar soldat, disciplinat...in partid!, la ordin...tot Don' Ponta!
Luand calculul invers, de la numar realizat de votanti "Da" de demitere, ajungem, pe cvorum rezultat realizat cca. 15 mil. /cam 27 poBor!
Cand si rezultat (nejustificat cand) recensamant
- de Ei/El instrumentat/operat!,
- l-a contestat (Ei/El) cineva?!,
automat, din oficiu, SI referendumul reevaluat,
si nu de oricine ci insasi Curtea inalta, prin si aceeasi "metoda" inventata de ea, a "eratei", la care de la sine, daca probitate!, avea de recurs.
Tot curios, integral/unanim s-a tacut!, desi era de la sine de doar aplicat! Complice!, si cu, de sanchi, vaicareli! Ce "cacanarie" este aici!
Un impostor, de stat pe bordura, in loc inca "taie si spanzura" tot el! De frica cine! Ce europa!, cativa insi!, arogand viata a milioane!
Acum ca cica demisie. Este! De doar confirmat! De TOV parlament! Ca nu e a lui Don" Zgonea, ci-al nostru (sa lase, el toapa pe care si-Armani comanda sta stramb, de-arbitru modei, ca si alte prostii nazarite, si sa-si vada de treaba reala)!
Asta este, Tovarasi domni sau domni Tovarasi!
Ca cica Constitutie!
"Cu separare puteri!" Unele cuprinse subordonat in executiv, (CSM, procuraturi/DNA) deja "stat in stat" se vor, erijate, in si legislativ, cu parlamentul "carlig de rufe"!
- cum! procurori (efectiv avocati, ai! statului), in loc doar un pic peste celorlalti avocati (ca pot si aresta), egali cu judecatorii /alta putere (si-asa, contra naturii, si magistrati)! Dupa CEL mai comunism acum Gestapo si SS ca sa stim ca si furer! /vrea Dna. europa experiment, acasa la ei!
"Egalitatea tuturor!".
- pensionat, de boala, la propriul loc de munca, adica inapt legal a mai continua, apoi tot la acelasi loc de munca continuand, cu cumulat si salariu si pensie, sute de milioane. Exceptie,
"mai egal!", si lui insisi! Si vinovat de
"favorizare infractor", al "eratei"!
- la CSM, un membru "afara" pentru deconturi, asa
"instrumentat" de o doamna care, cu prietena ei blonda, TOT deconturi, pe la Singapore, cu tot cu baietii, ca singure nu rezistau o saptamana! Si clantane inca, la "vioara" cu unu-n portbagaj!
La nesfarsit, putem continua! Ioan Munteanu!