Abuzurile din Romania trec oceanul


Musafir

/ #26335

2014-01-16 03:16

Antena 3:Va axati prea mult pe proleme particulare in detrimentul celor generale ( ex.Sanatatea. Descentralizarea, Instrainarea ternurilor,etc)si riscati sa pierdeti ascultatorii care se plictisesc sa vizioneze 1-2 ore aceeasi problema,(care nu prea-i atinge-si oricum au si ei exemple destule in comunitatea lor, ciar daca nu apar la televizor)!
As dori niste dezbateri pe probleme de genul
-Ce are de gand sa faca Guvernul in 2014,(care e Planul de dezvoltare(ce clar era Cincinalul!-char daca nu se respecta!)
-ce se aude cu promisele posturi din Sanatate ce se intimpla -cind se deblocheaza, ca pe NOI,medicii, ne asteapta francezii si germanii si englezii! si ne platesc si ne respecta!
Deschideti D-voastra Cutia Pandorei (ca D.Ministru ori Nu are curajul ori considera ca odata rezolvata restanta catre Farmacii de medici nici ca mai e nevoie...sau poate l-a invins si pe Dansul Securitatea-din Sanatate?1
O sa va cruciti ce de ,,adevaruri" sunt acum in Sanatate.(Medicii nu mai ce sa piarda si abia asteapta sa vorbeasca -numai sa-i si asculte cineva,)

Dr.ANA A-V.
Parol!