Abuzurile din Romania trec oceanul

Doina

/ #25999 Re:

2014-01-15 05:24

#25995: musafir -

Da , sunt de acord cu tot ce-ați scris .    Și eu sunt indignată la culme de lașitatea și trădarea  celor mai mulți judecători ( de procurori nu mai vorbesc  și care  sunt niște călăi , n-au decât un singur scop: să-i bage în pușcărie pe toți, la grămadă fără nicio intenție de-a afla adevărul- ba mai mult - arestează și apoi fabrică probe) , care-au dat sentințe aberante și-au băgat oameni nevinovați în pușcărie.

Cazul lui Mihai Moldoveanu  ( și  al lui Țundrea, care din păcate a murit )  care-a stat 16 ani închis , cine-l rezolvă ? Cum răspund acei procurori și judecători pentru eroarea judiciară foarte, foarte, foarte, foarte gravă . Cine-i mai dă viața înapoi acestui om ? Cum poate fi cuantificată despăgubirea pentru timpul pierdut, sentimentele acestui om, zbuciumul interior, durerea, neputința ... chiar dacă-i dau și milioane de euro înapoi ?

Acest lucru ni se poate întâmpla oricăruia dintre noi , în orice moment.

Unde-i dreptul la libertate, unde-s drepturile omului care trebuie respectate cu sfințenie ?

De ce judecătorii și procurorii sunt mai presus de lege ?   De ce se  ascund după inamovibilitate și cred că nu pot fi atinși de nimeni, nici de Dumnezeu ?

Au jurat pentru adevăr și dreptate pentru toți, atunci de ce sunt cârpe de șters pe jos și în slujba unui singur om ? Această jogodie ( băsescu) va pleca odată și o dată de la Cotroceni , mă întreb cum  își vor justifica purtarea mai mult decât execrabilă în toți acești ani și cum vor da ochii cu populația ?

Vreau să văd că cei vinovați în acest caz , plătesc până-i ia dracul  ; abia când vor plăti din buzunar ceea ce-au greșit, atunci vor fi foarte atenți cu verdictele .

Eu nu am încredere în justiția de astăzi și decât să fii judecat de aceste glume de magistrați, mai bine-ți faci harachiri (e mult mai onorant, cel puțin nu ești umilit de ei ).

PS  Desfid această Justiție și până ce magistrații nu-și vor face datoria așa cum scrie la carte , eu nu-mi voi retrage aceste cuvinte .