Abuzurile din Romania trec oceanul


Musafir

/ #20232

2014-01-12 09:11

America cat si Uniunea Europeana, trebuie sa stie faptul ca unii angajati ai Ambasadei Americii la Bucuresti, au ca unica sursa de informare in ce priveste justitia, un fost procuror comunist, care foloseste practici staliniste de dezinformare, atat pentru America cat si pentru Europa.
Acest fost procuror comunist, a facut si face
tot posibilul ca Romania sa fie ca Belarus, in care Presedintele sa dispuna dupa bunul plac de justitie.
America si Europa trebuie sa mai stie si faptul, ca in Romania este Presedinte, un fost comunist educat in spiritul securitatii ceausiste si care pentru interesul personal, promoveaza in functii de conducere fosti studenti activisti ai PCR sau fosti activisti UTC, care il proslaveau pe Ceausescu.
America si Europa trebuie sa mai stie si faptul ca Presedintele Romaniei, a ridicat la rang de politica de stat coruptia si nonvaloarea, acest lucru vazandu-se foarte clar si prin sustinerea unor persoane corupte in diferite functii, persoane care vorbesc de Presedintele Norvegiei si nu cunosc macar o limba straina, singura limba cunoscuta, fiind limba Carnatilor de Plescoi.
Faptul ca marii corupti din Romania sunt aparati de Regimul Prezidential (binenteles din interes)si acest lucru trebuie sa-l afle America si Uniunea Europeana.