Abuzurile din Romania trec oceanul


Musafir

/ #18600

2014-01-11 19:10

Incalcarea Principiilor Statului de Drept si a Drepturilor si Libertatilor sindical-sociale nu a fost nicicind mai agresiva decit in Regimul Basescian.
Noul Cod al Muncii, i.e. Codul Sclaviei, Legea nr. 62/2011, i.e. Legea Anti-Dialogului Social, Legea nr. 1/2011 a Educatiei Nationale aplicata in ce priveste catastrofala 'finantare per capita' si influenta politica in Consiliile de Administratie din scoli dar ne-respectata in privinta prioritatii Nationale a Educatiei si a finantarii cu 6% din PIB, constituie doar citeva exemple si virful aisbergului in ce priveste influenta Politicului asupra Legislativului si Legii cu efectele ingradirii unor Drepturi si Libertati...
Cit priveste asa-zisa sustinere internationala de care beneficiaza Presedintele, demis deja de majoritatea Romanilor, din partea unora, explicatia nu este legata de lipsa informarii corecte a respectivilor, ci, din contra, de faptul ca Troika (CE, FMI si BM/BCE) si SUA au nevoie de executanti docili care sa fie dictatori la ei acasa si sa implementeze paradigma Neoliberala in aceasta parte a Europei.
Marea dezamagire si frustrare o constituie insa inactiunea USL fata de toate aceste aspecte si tradarea oamenilor care i-au votat.

Petre Damo